Allt för kylen och frysen

Personal vid osthyllorna

Allt för kylen och frysen

I vår mejeriavdelning hittar du allt du behöver för en bra frukost eller ett kvickt mellanmål och i frysavdelningen finns fisk, fågel, grönsaker, färdigmat och glass.

Mejeri

Här hittar du allt du behöver för en bra frukost, ett kvickt mellanmål eller den där speciella grädden till festmåltiden som du läste om i senaste receptet ur tidningen Buffé. Vi tillhandahåller ett brett sortiment där du kan hitta det mesta i mjölk-, fil- eller yoghurtväg. Visste du till exempel att vi har över 20 sorters crème fraiche att välja bland.

Laktosfria produkter

För dig som inte tål mjölkprodukter har vi ett mycket bra sortiment av mjölk- och laktosfria produkter. Den senaste i raden är sojagrädde som är vispbar. På mejeriavdelningen på har vi dessutom valt att satsa på många ekologiska alternativ.

Frys

Här kan vi erbjuda cirka 600 artiklar, bland annat ett brett utbud av fryst fågel, frysta grönsaker, fryst fisk och ett antal färdiga lunch- och middagstips. Det finns även ett stort sortiment med glass och andra läckra efterrätter som är väldigt enkla att tina. Föredrar du något vegetariskt? Då är du välkommen till frysen så hittar vi något som passar, kanske vegetariska hamburgare?