Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Mellbystrand är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Populära avdelningar

Spel och information i förbutiken

Det första du möter på Maxi ICA Stormarknad Mellbystrand är oss som jobbar med information och spel. Här kan du bland annat göra byten och reklamationer. Vi hjälper dig även med att skaffa ICA Kort eller börja självscanna.

Närodlat och exotiskt – vår frukt och grönt

Vi upplever att våra kunder vill äta mer och mer hälsosamt, vilket samtidigt ställer högre och högre krav på oss som butik, något som vi gillar! Vår ambition, inte minst i frukt- och gröntavdelningen är att serva våra kunder med allt de behöver.

Kött, chark och ost för alla tillfällen

Här hittar du alla möjliga läckerheter för att lyckas i köket. Vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder ett så brett utbud som möjligt. Fråga oss gärna om det är något du undrar över eller saknar i sortimentet, vi gör vårt yttersta för att tillgodose alla kunders önskemål.