Maxi Kungälv <3 sponsring

Vi sponsrar lokala och nationella projekt

Maxi ICA Stormarknad Kungälv vill att våra kunder och omvärlden skall se butiken som en positiv kraft i samhället som står för gott medborgarskap i allmänhet med associationer till mat, motion, hälsa och livsstil i synnerhet. Som ett av Kungälvs största företag är vi därför med och sponsrar flera olika lokala och nationella projekt inom idrott, hälsa, kultur och socialt engagemang. Vi vill särskilt lyfta fram och hjälpa det lokala föreningslivet så att barn och ungdomsverksamheten kan växa och bli ännu bättre inom Kungälvs kommun.

Sponsorklubbar

Vi har idag ett sponsorsamarbete med sex idrottsföreningar i Kungälv; IFK Kungälv, IK Kongahälla, Kongahälla AIK, Kungälvs simsällskap och Kungälvs Handbollsklubb.

I vår butik kan du som medlem i klubben skanna er klubbkod vid varje köp och därmed donera 1% av summan tillbaka till din klubb, varje gång du handlar.

Vi ger dig som kund även möjligheten att skänka din pant till våra sponsorklubbar när du pantar burkar. Genom att trycka på donera-knappen kan du sedan välja vilken av klubbarna du vill stötta.

Kongahälla AIK

 

Sponsringsansökan

En grundförutsättning för att Maxi ICA Stormarknad Kungälv ska stötta evenemang, föreningsverksamhet eller organisationer är en hög kvalitet i genomförandet. Utgångspunkten för all sponsring som vi medverkar i är att den skall leda till ett ömsesidigt utbyte av värden. Vi tar våra sponsringssamarbeten på allvar och vill därför ha in alla sponsringsförfrågningar minst en månad innan sponsringsarrangemanget för att säkerställa genomförandet. Vår sponsring stöttar i första hand lokala aktiviteter för invånarna i Kungälvs kommun.

Alla förfrågningar om sponsringssamarbeten görs via ansökningsformuläret.

Inga sponsringsförfrågningar via mail eller sociala medier.

Värdecheck Sponsring

 

Löpande sponsorsamarbeten

Maxiloppet

Maxiloppet är en årlig terränglöpningstävling i Fontin där allmänheten kan delta. Loppet arrangeras av lokala friidrottsklubben Kongahälla AIK ihop med oss på ICA Maxi Kungälv. 

Maxi Vårcup

Maxi Vårcup är en årlig fotbollsturnering för alla skolklasser i årskurs 0-6 i Kungälvs kommun och Ale kommun. Turneringen arrangeras av lokala fotbollsklubben IK Kongahälla med stöttning av oss på ICA Maxi Kungälv.

 Kungälvs Stadslopp & Micaloppet

Kungälvs Stadslopp ihop med Micaloppet är två lopp som äger rum i centrala Kungälv. Loppen arrangeras av IFK Kungälv ihop med ICA Maxi Kungälv som huvudpartner. 

Maxi Cup sportfisketävling

Fisketävlingen för alla, gammal som ung, kvinna som man från båt och land! År 2013 hade tävlingen i Nordre Älv arrangerats 20 år i rad. 

 

Övrig sponsring:

Hålta IK

KF länken

Klöverbackens spökvandring

Kongahälla ridsällskap

Kungälvs bordtennisklubb

Kungälvs bågskytteförening

Kungälvs kubbiad

Kungälvs volleybollklubb

Kungälvsloppet

Lysegårdens GK

OAS-rörelsen

Pingstkyrkan

PRO Kungälv

Svenska narkotikapolisen

Vadholmens simskola

Vitryska sommarlägret

Friskis & Svettis Stenungsund

Spin of Hope Träningsmagasinet i Kungälv

LRF Kungälv

Röda Korset Kungälv

Kungälvsloppet

Kungälvs badmintonklubb

Kungälvs ishockeyklubb