Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Hos oss på Maxi ICA Stormarknad Kalmar har du över 30 000 artiklar att välja bland. Det betyder att du alltid hittar flera alternativ och nåt som passar. Vi gör vårt bästa för att alltid ha välfyllda och fräscha avdelningar. Hos oss kan du lita på varornas kvalitet.

Nybakat från vårt eget bageri

Hos oss arbetar flera bagare och konditorer med lång erfarenhet. Vi stenugnsbakar matbröd och erbjuder både surdegs- och ekologisk limpa. Dessutom kan du få färskt kaffebröd, kakor och tårtor sju dagar i veckan.

Delikatess – våga prova något nytt

Här finns godsakerna du behöver till vardag och fest. I vår manuella delikatessdisk får du hjälp av kunnig personal. De erbjuder dig salami, patéer och skinkor från alla världens hörn samt nygrillad kyckling och revben. Bland mycket annat.

Man blir klok av fisk, eller?

Det vi inte vet om fisk är inte värt att veta, så kom och frossa i havets läckerheter! Vi hjälper dig gärna med tips och recept. I vår manuella disk, som bemannas av Kalmars fisk & skaldjur, hittar du alla läckerheter från havet i form av färsk fisk och skaldjur.

Närodlat och exotiskt – vår frukt och grönt

Ingen annanstans i butiken är säsongen lika påtaglig som här. På våren kommer primörerna, under sommaren njuter vi av svenska bär. Hösten är en enda lång skördefest och under vintern fyller vi på C-vitaminförråden med hjälp av citrusfamiljen.

Vi hjälper dig i förbutiken

Det första du möter på Maxi ICA Stormarknad Kalmar är oss som jobbar med information och spel. Här kan du bland annat göra byten och reklamationer. Vi hjälper dig även med att skaffa ICA Kort eller börja självscanna.