Maxi Kalmar – den nya tidens stormarknad

Maxi Kalmar – den nya tidens stormarknad

Hos oss på Maxi ICA Stormarknad Kalmar har du ett mycket brett sortiment av livsmedel att välja bland. Du hittar också en stor specialavdelning med bland annat böcker, media, husgeråd, leksaker och saker för trädgården. Du hittar oss i kvarteret Giraffen. Hit tar du dig enkelt och det finns gott om gratis parkering, familjerutor, handikapprutor och cykelställ.

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Hos oss på Maxi ICA Stormarknad Kalmar har du över 30 000 artiklar att välja bland. Det betyder att du alltid hittar flera alternativ och nåt som passar. Vi gör vårt bästa för att alltid ha välfyllda och fräscha avdelningar. Hos oss kan du lita på varornas kvaltiet.

Redig mat från trakten

Många av er kunder vill köpa svenska och närproducerade varor. Nu har Maxi ICA Stormarknad och LRF inlett ett samarbete som gör det lättare att hitta dessa varor i butiken. Håll utkik efter märket ovan. 

Nära är inte nog - nu vill vi ha en relation till maten vi äter!” 

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

Fakta om Maxi ICA Stormarknad Kalmar

Omsättning: 720 miljoner 2020
Antal artiklar:
 25 000 st
Säljyta:
7 000 kvm
Färskvaror: manuell fiskavdelning och delikatess, eget bageri, cateringkök
Antal medarbetare: 200 st
Läge: Kvarteret Giraffen, Verkstadsgatan 6, 392 39 Kalmar
ICA-handlare: Patrick Wiberg
Affärsidé:
Maxi ICA Stormarknad ska erbjuda ett heltäckande sortiment av dagligvaror och ett utvalt sortiment av specialvaror. Vi ska förenkla för de många människorna och ge dem möjlighet att göra billigare och sundare val. Vi skall alltid uppträda på ett sätt som gör att kunden känner att vi är glada att man valt just oss.