Söker du nya utmaningar?

Söker du nya utmaningar?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som har en passion för mat och service. Vi växer kraftigt och behöver ständigt rekrytera nya medarbetare som får dela denna fantastiska resa med oss. Vi gillar att ha riktigt kul på arbetsplatsen, och vi erbjuder många utvecklingsmöjligheter. Skicka in en spontanansökan till rekrytering.barkarby@maxi.ica.se

Lediga tjänster just nu

Skicka in en spontanansökan

Sandra, jobbar i delikatessen.

Hallå! Jag heter Sandra och har jobbat på ICA Maxi Barkarbystaden sedan öppning, i maj 2014. Som medarbetare i delikatessen så får man göra mycket, det är en stor butik med ett brett sortiment att hålla koll på. Jag har över 100 kollegor, och vi är som en stor familj.

Det roligaste med att jobba här är att komma i kontakt med så många kunder, och kunna överträffa förväntningar gång på gång. Man får så mycket energi av alla kunder, både stora som små och det är jätteroligt.

I ett område som växer så att det knakar så är det många nya ansikten, men man kan se stammisar som man glatt pratar lite extra med när dem är inne i butiken.

Jag sökte till butiken några månader innan öppningen. Det var väldigt många som sökte och jag hade turen att få tjänsten. Det har varit en jätterolig resa hittills - och denna roliga resa fortsätter!

Vi ses i butiken.

Dayo, jobbar på kolonial

Hej! Jag heter Dayo och har jobbat här på ICA Maxi Barkarbystaden i tre år. På kolonial där jag jobbar så är man aktiv och hjälper ständigt kunderna hitta sina varor. Det är ett varierande jobb med mycket kundmöten.

Vi försöker alltid att ge kunden "det lilla extra", och det är extra roligt att se alla fina ord vi får från våra kunder

Det bästa med att jobba på ICA Maxi Barkarbystaden är först och främst variationen i arbetet, och alla kollegor. Vi är som en stor MAXI-familj brukar vi säga.