Jobba hos oss

Praktik hos ICA Maxi Flemingsberg

Att praktisera i butik innebär att befinna sig i en fartfylld miljö där kontakten med kunden står i centrum. I en stor butik som ICA Maxi Flemingsberg finns många olika typer av yrken och därför stora möjligheter till varierade arbetsuppgifter och att utvecklas.

ICAs vision är att göra varje dag lite enklare för våra kunder. Att vara serviceinriktad är därför den viktigaste egenskapen hos alla som jobbar i butik. Om du är öppen och positiv, vill arbeta med människor och handel, och dessutom tycker om mat – då har du kommit till rätt företag!

Hos oss är medarbetarna den viktigaste och avgörande resursen för framgång. Vi satsar därför mycket på trivsel, hälsa och utveckling. Inom ICA finns ICA Skolan som erbjuder allt från ledarutbildningar till utbildningar inom produktkunskap och service.

Yrken inom företaget
Bagare, konditor, säljare, kommunikatör, pris- och sortimentsspecialist, ekonom, controller, cafémedarbetare, barnskötare, personalchef, säljledare, butikschef, löneadministratör, marknadsplanerare och säkerhets-samordnare.

Arbetspraktik i samarbete med flera aktörer
Vi tar emot arbetspraktikanter från flera aktörer, bland annat Arbetsförmedlingen, kommuner och olika utbildningsanordnare. Syftet med att göra arbetspraktik på Maxi Flemingsberg kan vara många. Arbetspraktikanten kan behöva bli bättre förberedd på arbetets villkor, hitta motivation till förändring av livsstil, få färska referenser eller förtydliga sin arbetsförmåga i förhållande till arbetsmarknadens villkor.

Praktikanten ska vara behjälplig och det är viktigt för oss att hitta rätt person eftersom vi gärna ser det som början på en resa inom Maxi. På Maxi Flemingsberg får medarbetare tidigt möjlighet att ta ansvar och möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med Maxi. Många av våra högsta ledare har börjat sin bana som praktikanter, trainees eller med timvikariat i varuhusen. 

Ansök så här
Är du intresserad av att göra praktik hos oss ber vi dig därför att svara på några frågor. Kombinera gärna dina svar med ett personligt brev om dig själv och CV. 

  • Namn och ålder
  • Lärosäte, utbildning och nivå
  • Praktikperiod
  • Kursbeskrivning av praktikperiod
  • Varför vill du praktisera på Ica Maxi Flemingsberg? 
  • Vad har du för mål med din praktik? 
  • Vad har du för förväntningar och vad vill du lära dig på din praktikperiod? 

Maila dina dokument till kundkontakt.flemingsberg@maxi.ica.se