Kött, charkuteri och ostar för alla tillfällen

Kött

Kött, charkuteri och ostar för alla tillfällen

Avdelningen innefattar kött-, chark-, och ostavdelning, fisk och kyld färdigmat samt vårt inspirerande Maxiköket. Vårt mål är att vi ska kunna erbjuda våra kunder ett så brett utbud som möjligt.

Under ständig förändring

Sortimentet förändras ständigt beroende på säsong och trender. Vi ligger hela tiden i framkant med de senaste nyheterna och ett brett sortiment av lokala varor.

Eller vad sägs om:

  • 50 sorters färsk pasta
  • 160 olika färsk- och dessertostar
  • 100 sorters pålägg i plånboksförpackning
  • 130 olika hårdostar

Vi har även satsat mycket på ett stort sortiment av tapas, inläggningar, lufttorkade samt kallrökta skinkor. Vi har allt från skinkornas "Rolls Royce", Pata Negra Iberico, från spanska grisar som fått ströva fritt på ängar och frossa i ekollon, till klassiska lokala charkuterier. Bättre än så blir det inte!

Köttavdelningen

Vår köttavdelning erbjuder alla veckans dagar ett brett sortiment av nystyckat färskt svenskt kött. Allt från inälvsmat till den finaste oxfilén . Vårt sortiment består av cirka 165 artiklar. Av dessa har vi varje dag flera olika "pannfärdiga" alternativ. Allt för att förenkla vardagen och ge dig ett bredare sortiment att välja på som inte kan hittas i någon annan butik.

Premiumkött

Utöver de produkter vi presenterar från egen produktion har vi glädjen att erbjuda premium produkter från ICAs  ”US Beef”-sortiment som erbjuder kraftiga, saftiga, amerikanska biffar från slätterna samt ett urval ekologiska produkter.

Trygghet och service

En del av vårt kött kommer färdigpackat från ICA och det är kött av högsta kvalitet. Allt kött som kommer från anläggningen på ICA går igenom rigorösa kontroller för att ni som kunder ska känna er trygga med vad ni äter.

En en stor del av vårt sortiment styckar och packar vi själva på plats i butiken, så var inte rädd för att fråga om du vill ha en speciell detalj eller en viss storlek. Vi styckar efter dina önskemål och vi hjälper dig gärna!

Manuell köttdisk torsdag och fredag
Varje torsdag och fredag kan du också köpa utvalda produkter så som entrecote, filé, lammkotletter och mycket annat i vår manuella köttdisk med personlig betjäning och kunnig personal.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Marcus
Färskvaror: 042-16 86 18
Kött: 042-16 86 11
Chark: 042-16 86 35