På kolonial finns det som behövs i skafferiet

Flaskor med olivolja

På kolonial finns det som behövs i skafferiet

Låt mig berätta om några av våra områden. Vi har mat och kryddor från många olika hörn i världen. Mycket är ju inspiration från resor som vi gör men det går ju även mode i matkultur. Det finns även färdiga rätter och mixer för snabba middagar när det är tidsbrist hemma.

Gillar du sallad?

Har du gjort en sallad? Titta då på vår hylla med olivoljor och vinäger. Där hittar du varor som både förhöjer smaken och är nyttiga. Prova lite nyttigare snacks också. Vi har en stor avdelning med nötter och naturgodis som går bra att använda i matlagning och äta som godis.

För dig som är allergiker

På vår hälsokosthylla finns inte bara vitaminer utan även ett bra sortiment för dig som är gluten- eller laktosintolerant. Är det något du undrar över så fråga gärna. Här hittar du dessutom mängder av olika linser och bönor som är både goda och nyttiga. På tal om hälsosam mat, fråga gärna efter vårt eget varumärke ICA Gott Liv.

Svanenmärkta rengöringsmedel

Städa och tvätta måste vi också göra. I vår avdelning finns många olika tvätt- och rengöringsmedel som får hemmet att skina och dofta gott. Många utav våra rengöringsmedel är svanenmärkta. Hjälp oss i vårt miljöarbete genom att välja dessa produkter.

Allt detta och mycket, mycket mer till bra priser.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

 

Kenth
042-16 86 21