ICA Maxi Haninge söker butikssäljare till Fisk och Delikatessdisk sommaren 2020

ICA Maxi Haninge söker butikssäljare till Fisk och Delikatessdisk sommaren 2020

Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass? Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? Har du ett genuint matintresse? Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig! ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal.

Vi söker nu butikssäljare till vår manuella fisk- och delikatessdisk inför sommaren 2020. Vi vill kunna erbjuda våra kunder det lilla extra i kundmötet och söker därför engagerade medarbetare med hög servicekänsla och passion för matlagning.

Arbetet i våra manuella diskar innebär att du säljer färskvaror så som delikatesser eller fisk och skaldjur till våra kunder över disk. Dina främsta arbetsuppgifter inkluderar försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet. Vi vill anställa dig som söker ett sommarjobb och som även är intresserad av ett fortsatt extrajobb framöver. Vi tror att denna tjänst passar dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett extrajobb att kombinera med till hösten och våren.

 

Arbetsuppgifter

Vi på Maxi Haninge vill vara bäst i Sverige på kundmötet – därför är din viktigaste arbetsuppgift att ta hand om våra kunder och bemöta dem med högsta möjliga kundfokus. Detta innebär att du finns tillgänglig för kunden, du uppmärksammar och hälsar på kunden och hjälper till att lösa stora och små frågor och strävar efter att överträffa kundernas förväntningar.  

Arbetet i vår manuella delikatess och fisk innebär att du säljer färskvaror så som delikatesser eller fisk och skaldjur till våra kunder över disk. Där inkluderar dina främsta arbetsuppgifter försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet.

Vi söker dig som:

·         Har utbildning inom kök/restaurang och/eller har erfarenhet av arbete med färskvaror
·         Har ett stort matintresse och gillar sälj
·         Har en mycket god känsla för service, då kundmötet utgör en stor del av arbetet
·         Är kommunikativ, positiv och engagerad
·         Är flexibel och ordningsam samt trivs med att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att samarbeta och tycker om att träffa många människor
·         Kan kommunicera flytande på svenska i tal och skrift
·         Du ska ha fyllt 18 år

 

I rekryteringen av den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

 

För att du ska vara aktuell för tjänsten ser vi även att du:

·         Är tillgänglig att arbeta minst 6 veckor under perioden vecka 25-33 (vårt behov av semestervikarier är som störst v.29-31).
·         Kan påbörja din anställning under april på helger och vardagkvällar
·         Kan ta dig hit och jobba enligt våra arbetstider som varierar mellan kl. 06.00-22.00

 

Om jobbet

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning (med inledande 6 månaders provanställning) på ca 8 timmar per vecka i genomsnitt samt ett semestervikariat på minst 25 timmar per vecka under minst 6 veckor i sommar. I höst fortsätter din anställning som ett extrajobb på 8 timmar per vecka.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med många fantastiska kollegor, marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal, kompetensutveckling genom kontinuerliga utbildningar, friskvårdsbidrag och mycket mer. 

Start: April 2020

Ansökningsprocess

För att ansöka till den här tjänsten klickar du på länken längst ned i annonsen.

I ansökningsformuläret vill vi att du bifogar ditt CV samt ett personligt brev i vilket vi önskar att du besvarar följande frågor:

  1. Hur är du tillgänglig att arbeta under perioden vecka 25 -33. Beskriv din tillgänglighet i sommar då den är starkt avgörande för vårt urval.
  2. Varför vill du ha just det här jobbet och varför tycker du att vi ska anställa dig?   
  3. Vilka är dina tre bästa egenskaper? Berätta gärna hur dessa egenskaper kommer till användning i det här jobbet.
  4. Berätta om ett tillfälle när du har gett eller fått ett riktigt bra servicebemötande?


Klicka på den här länken för att komma till ansökan:

https://icamaxi.hogiacloud.se/Webbrekrytering/JobApplication.aspx?ID=1083

Sista ansökningsdag: 2020-02-23
Stort lycka till!