Maxi ICA Stormarknad Högskolan

Våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Högskolan är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Bageri

NYBAKT BRÖD SJU DAGAR I VECKAN

På Maxi ICA Stormarknad Högskolan hittar du brödet du söker, oavsett om det är mjukt eller hårt, mörkt eller ljust. Vi har det mesta! Från vetelängder till nyckelhålsmärkta fiberrika frukostbrödet.

Fisk och skaldjur

ALLTID FÄRSK FISK OCH SKALDJUR

Fisk är gott, nyttigt och dessutom lätt att tillaga med många möjligheter till variation. Vi har ett brett utbud av fisk, skaldjur, såser, röror och färdigrätter. Kom och frossa i havets läckerheter. Vi hjälper dig gärna med tips och idéer.

Frukt och grönt

NÄRODLAT OCH EXOTISKT – VÅR FRUKT OCH GRÖNT

Det här är den grönskande oasen i vår butik. Här blandas alla vackra färger med fräscha dofter. Vi har mängder av olika frukter och grönsaker att välja bland – allt från lokalodlat till långväga gäster, allt från saftiga äpplen till de mer exotiska alternativen.

Hälsa och skönhet

VÅRDA DIN KROPP MED HÄLSA OCH SKÖNHET

Vi erbjuder dig allt du behöver inom kroppsvård samt ett stort utbud av skönhetsprodukter. Vare sig du är på jakt efter den senaste mascaran, en ny doft till kvällen eller mer avancerade hudkrämer hittar du det hos oss.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.