Nu skapar vi nya ICA MAXI Flygstaden!

Nu skapar vi nya ICA MAXI Flygstaden!

Under våren 2021 genomför vi en förbättring av butiken där vår målbild är att skapa Sveriges bästa stormarknad. Vi är stolta över den butik vi har idag, men utvecklingen går otroligt snabbt inom vissa varugrupper och vi behöver nu bygga om för att kunna möta framtidens behov.

Vad händer under de kommande veckorna?

v.14

Fri-från-avdelning: Denna vecka slutför vi vår nya Fri-från-avdelning. Vad är en fri-från-avdelning då? Jo, här har vi samlat en hel avdelning med produkter för dig som är överkänslig mot vissa livsmedel. Exempelvis gluten och laktos. Alla ska kunna känna matglädje! 

Kolonial: Vi justerar några varuplaceringar på vår kolonialavdelning. Ta hjälp av våra stora kategorikuber i taket om du vill hitta rätt varor lätt! 

v.15: 

Mejeri:
Vi installerar nya kyldiskar i vår mejeriavdelning. Vi kommer dock behålla dessa på samma ställen som tidigare och inte ändra om för mycket i vår varuplacering. Våra nya kyldiskar blir desto mer miljövänliga! 

Ett stort tack på förhand!
Vi på ICA Maxi Flygstaden hoppas att ni har förståelse och överseende med att det kan bli lite stökigt vissa dagar. Vi kan dock redan nu lova er att när butiken står klar kommer den vara väldigt inspirerande, fräsch och smidig för dig som kund att handla i. Vi kommer självklart informera er löpande om vad som händer vecka för vecka. Är det något ni ändå undrar över, så tveka inte på att höra av er till oss. Vi kommer göra allt vi kan för att ni ska vara minst lika nöjda med oss även under ombyggnaden. Stort tack för ert tålamod!