Nu skapar vi nya ICA MAXI Flygstaden!

Nu skapar vi nya ICA MAXI Flygstaden!

Under våren 2021 genomför vi en förbättring av butiken där vår målbild är att skapa Sveriges bästa stormarknad. Vi är stolta över den butik vi har idag, men utvecklingen går otroligt snabbt inom vissa varugrupper och vi behöver nu bygga om för att kunna möta framtidens behov.

Vad händer under de kommande veckorna? 

Vecka 2: Under onsdagen eller torsdagen flyttas vår scanningvägg i entrén för att göra plats till en ny blomavdelning! Ni hörde rätt! När du kliver in till nya ICA Maxi Flygstaden kommer det första du möts av vara en stor och inspirerande blomavdelning! Denna avdelning kommer först stå klar v.11. Vår nya scanningvägg placeras till höger innanför entrésnurran.

Under hela veckan bygger vi dessutom om vår hälsa & skönhetsavdelning. Denna avdelning är så sent som i oktober utsedd till Sveriges bästa, men vi är säkra på att den kan bli ännu bättre! 

Vecka 3: Tisdagen den 19/1 ska vår nya Hälsa & Skönhetsavdelning stå helt färdig! Häftigt, eller hur? Det kommer vara en fräsch och modern avdelning där vi fokuserar på att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta bland de olika kategorierna och du ska självklart kunna göra riktigt bra klipp! Ett sortiment som kommer få ett rejält lyft är sport- och hälsokost! Här utökar vi sortimentet rejält!

Under veckan fortsätter vi dessutom arbetet med att bygga upp väggar vid vår nya blomavdelning i entrén. Under torsdagen och fredagen rivs vår gamla scanningvägg (där ingången till vår nya blomavdelning blir). 

Ett stort tack på förhand!
Vi på ICA Maxi Flygstaden hoppas att ni har förståelse och överseende med att det kan bli lite stökigt vissa dagar. Vi kan dock redan nu lova er att när butiken står klar kommer den vara väldigt inspirerande, fräsch och smidig för dig som kund att handla i. Vi kommer självklart informera er löpande om vad som händer vecka för vecka. Är det något ni ändå undrar över, så tveka inte på att höra av er till oss. Vi kommer göra allt vi kan för att ni ska vara minst lika nöjda med oss även under ombyggnaden. Stort tack för ert tålamod!