Söker vi dig?

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! Vill du bli en i vårt Team skickar du in din ansökan till oss via Yobber - se länk nedan. Alla våra ansökningar ska gå genom Yobber. Ha en fin dag!

Lediga tjänster just nu

Här skickar du din spontanansökan!
  • SUSHI - Driftledare till vår sushibar - Är du vår nya Driftledare till sushibaren? Passa på att skicka in en ansökan till oss redan idag. Som Driftledare av sushibaren kommer du ansvara för att driva baren framåt tillsammans med Takenaka. Du ansvarar för allt från sortiment till inköp och är medarbetarnas närmaste ledare. Vi ser fram emot din ansökan!
  • SUSHI - Medarbetare till vår sushibar - Vi söker nu dig som vill jobba i vår nya sushibar som kommer ha premiär i slutet av maj! För att ansöka skickar du in en videoansökan via Yobber. Stort lycka till!
  • Spontansökan (Med video. Vi rekommenderar denna) - Har vi inga lediga tjänster är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till oss. Vi sparar din ansökan till kommande tjänster.
  • Spontanansökan (utan video) - Har vi inga lediga tjänster är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till oss. Vi sparar din ansökan till kommande tjänster.
  • Spontanansökan Extrajobb - Vi söker ofta efter personer som vill ha ett extrajobb hos oss! Vi jobbar mycket tidiga morgnar, så dessa tjänster passar perfekt för exempelvis studenter på Högskolan.