Söker vi dig?

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! Vill du bli en i vårt Team skickar du in din ansökan till oss via Yobber - se länk nedan. Alla våra ansökningar ska gå genom Yobber. Ha en fin dag!

Lediga tjänster just nu

Här skickar du din spontanansökan!
  • Spontansökan (Med video. Vi rekommenderar denna) - Har vi inga lediga tjänster är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till oss. Vi sparar din ansökan till kommande tjänster.
  • Spontanansökan (utan video) - Har vi inga lediga tjänster är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till oss. Vi sparar din ansökan till kommande tjänster.
  • Färskvaror - Är du vår nästa stjärna på färskvarorna? Färskvaror innefattar allt packat kött, chark, ost, sill, sallad och färdigmat i butiken. Här jobbar du i ett Team på ca 10 medarbetare och arbetsuppgifterna är att fylla upp avdelningen med varor och serva våra kunder. Vi ser fram emot din ansökan!
  • Bageri - Vi söker dig som är bagare eller konditor och vill bli en i vårt bagerigäng. Här bakar vi från grunden sju dagar i veckan och tidigare erfarenheter av bageri är ett måste.