ICANDERs Visby

På ICANDERs bjuder vi alltid på en god paus – oavsett när du kommer till oss, här hittar du nybryggt, nylagat och nybakat under hela dagen. Så titta in, slå dig ner eller köp med dig en portion ”matkultur” i steget. Välkommen!

Öppet alla dagar 7 - 18
Varm mat: mån - fre 11 -17, helg 11:30 - 16:30
Korvmojen alla dagar 11 - 17

Facebook
Instagram

Upptäck vår meny!

Utöver vår fasta meny som du hittar på länken nedan har vi också ett stort antal rätter som vi varierar över veckan. Såsom soppa på måndag och tisdag, veckans husman på onsdagar, ärtsoppa och pannkakor på torsdag och såklart fredagslunchen, en lite lyxigare och godare fredagslunch helt enkelt!

Kika gärna in på våra sociala medier för den senaste informationen.

Varmt välkommen till oss!

Vår meny

Smaka på en bit matkultur

På ICANDERs har vi rötterna i den svenska och gotländska mattraditionen, men samtidigt följer vi med stor nyfikenhet trender och matnyheter. I vår Kafferi och Matbar är vi stolta att visa upp vårt hantverk från vår delikatess och bageri i butiken, där vi bakar på mjöl från Labans Kvarn. Vår meny hämtar det bästa från Gotland och Sverige, blandar med nya influenser och skapar moderna klassiker. Fråga oss gärna om vår meny – vi älskar att prata mat i allmänhet och vår syn på matkultur i synnerhet.

Meny