Maxi ICA Stormarknad Visby

Om oss

På ICA Maxi Visby jobbar vi för att göra din vardag enklare, eller allt under ett tak som vi säger! Varmt välkommen in önskar Moa Lilja & Paul "Dino" Larsson med personal.

Om butiken

Vi är Maxi Visby!

Välkommen till Framtidens Storhandel - Maxi ICA Stormarknad Visby

Vi öppnade dörrarna den 7 maj 2007 och under 2020 genomfördes den största satsningen sedan butiken öppnades!

Utöver att investera i nytt kyl och fryssystem och nya kyl och frysdiskar till en mer miljövänlig CO2 anläggning samt LED belysning i hela butiken, så gjordes också en satsning på att göra om butiken till vad vi kallar Nya ICA Maxi Visby!

Här möts du numer av mer ytor att röra sig på, lägre inredning för att enklare kunna hitta och enkla passager mellan avdelningar för att du ska kunna handla enklare för såväl vardag som fest! Vår ambition är att kunna erbjuda våra kunder en fräsch, välfylld och välsorterad butik med Sveriges lägsta priser.

På ICA Maxi Visby ska man kunna handla allt man behöver och vi ska erbjuda prisvärda produkter med hög kvalitet. Våra manuella avdelningar erbjuder lite utöver det vanliga. Bageriet har rykande färskt bröd 7 dagar i veckan som bakas från grunden, goda tårtor, bakverk och kaffebröd. Fiskavdelningen har ett brett utbud av havets läckerheter från bland annat Östersjön och andra hav. Vår delikatessavdelning får det att vattnas i munnen med egen produktion av färdig mat och ett härligt utbud av chark, ost, grillat och andra delikatesser. Vill Du ha något gott till festen? Då kan vår catering leverera härliga bufféer och uppläggningar. 

På Frukt & Grönt finns nyttiga grönsaker och frukt från lokala odlare såväl som exotiska frukter från fjärran länder. Gotland är unikt och det är också vår avdelning för Gotländska specialiteter.

På Maxi har vi inte bara mat! Här finns även ett bra utbud av kläder, böcker, elektronik, allt för köket, kontoret och hemmet! Vi har alltid vår aktuella marknad som bjuder på allt för härliga högtider från sommarens grill, till bok-rean som påsk och jul!

Vår totalyta är ca 6300 kvm och vi har ungefär 120 medarbetare som kommer att göra allt för att Ditt handlande ska bli ett rent nöje.

Vår idé - Sveriges billigaste Stormarknad. Låga priser, varje dag, året runt! 

Vårt hållbarhetsarbete

Maximal Gemenskap är samlingsnamnet för alla våra engagemang! Här arbetar vi för att ta vårt ansvar och att stötta organisationer och företag som gör skillnad för vår ö. Det handlar om idrott, lokala producenter och företag, mångfald, jämställdhet, matsvinn, miljö och mycket mer! Det kommer komma mer innehåll på sajten framåt och många nya spännande satsningar inom Maximal Gemenskap!

Läs mer här: www.maximalgemenskap.se eller här

Maximal Gemenskap - Alla kan göra något, det här gör vi. #icamaxivisby #MaximalGemenskap

Mer om oss

Maximal Gemenskap

Maximal Gemenskap är vår satsning på Gotland och på vår ö.

Läs mer här
Färskvarugaranti

Dubbelt tillbaka

Du som handlar hos oss på Maxi ICA Stormarknad ska veta att vi vill att det vi säljer ska vara det allra bästa.