Butiken med färskvaror och dig i centrum

Butiken med färskvaror och dig i centrum

Maxi ICA Stormarknad Falun öppnades i mars 2007 på det gamla Regementsområdet. Butiken är en stormarknad där du finner det mesta du behöver under "ett tak". Vi har valt att sätta färskvaror och dig som kund i centrum. I dagsläget är vi cirka 140 glada medarbetare som gör vårt yttersta för att du som kund ska trivas och känna dig välkommen hos oss.

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Falun är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Service i butiken

I vår butik kan du, förutom att handla god mat, göra dina apoteks- och postärenden, köpa lotter, få barnpassning eller självscanna det du handlar.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.