Bufféer

Beställning

Delikatess: 0243-24 61 39 – Bageri: 0243-24 61 09

0 varor, 0 kr
Catering

Bufféer

Vi har en buffé som garanterat passar din fest eller mottagning. Med mycket att välja på hittar varje gäst sina favoriter. Och du kan koncentrera dig på att ha trevligt tillsammans med gästerna istället för att stå i köket. Välkommen med din cateringbeställning!

Kallskuret med potatissallad

Det bästa bland kallskuret tillsammans med Delikökets krämiga potatissallad med svartpeppar och creme fraiche! Komplettera gärna med ett gott bröd från vårt bageri.

Minsta beställning: 6 portioner

Innehållsförteckning

Pris/portion  139 kr

Delikökets festbuffé

Vår storsäljare! En buffé för alla festliga tillfällen. Födelsedag, bröllop, examen eller fest, det finns alltid något att fira! Köp gärna till en dessert för en fulländad upplevelse.

Minsta beställning: 6 portioner

Innehållsförteckning

Pris/portion  249 kr

Delikökets medelhavsbuffé

En härlig blandning av ört- & vitlöksdoftande fläskfilé, rostade grönsaker och medelhavschark. Toppad med goda ostar och söt frukt för en buffé i medelhavets tecken. Köp gärna till en dessert för en fulländad upplevelse.

Minsta beställning: 6 portioner.

Innehållsförteckning

Pris/portion  249 kr

Skaldjurslåda

En låda fylld med havets läckerheter, färska skaldjur och Deliköket´s goda tillbehör. Komplettera med ett gott bröd från vårt bageri. Vi tycker at vår surdegsbaguette passar perfekt till denna lyxiga låda.

Innehållsförteckning

Pris/st  499 kr

Delikökets Vegetariska Buffé

Det bästa från växtriket i kombination med goda ostar, medelhavsdoftande pastasallad och grillade filéer av quorn utgör en komplett buffé maxad med underbara smaker. Köp gärna till en dessert för en fulländad upplevelse.

minsta beställning 6 personer (om inte i samband med annan buffébeställning).

Innehållsförteckning

Pris/st  249 kr