Det här hittar du i vår butik

Det här hittar du i vår butik

Hos oss på Maxi ICA Stormarknad Alingsås har du ett mycket brett sortiment av livsmedel att välja bland. Du hittar också en stor specialavdelning med bland annat böcker, media, husgeråd, leksaker och saker för trädgården.

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Alingsås är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa och skönhet samt mycket mer. Allt till priser du gillar!

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

Fakta om butiken

Omsättning: 640 miljoner 2014

Antal artiklar: 40 000 st

Säljyta: 7 500 kvm

Färskvaror: manuell delikatess, eget bageri, egentillverkning av catering

Antal medarbetare: 200 personer

Besöksadress: Hemvägen 19, 441 39 Alingsås

ICA-handlare: Ulf Melin

Affärsidé:

"Maxi ICA Stormarknad Alingsås ska vara ett kundvänligt och fräscht inköpsställe som erbjuder kunderna både ett komplett sortiment dagligvaror och kvalitativa specialvaror till låga priser – så att kunderna får en förenklad och bättre vardag!"