Välkommen till

Våra manuella avdelningar, kök och bageri

Kom och utforska våra välfyllda manuella avdelningar med noga utvalda varor för att du ska hitta allt du behöver i matväg till både  vardag och fest.

Inspireras av

Vår manuella delikatess

I vår manuella delikatess erbjuder våra duktiga och trevliga medarbetare en matupplevelse för alla tillfällen.

Vi har ett stort sortiment av charkuterivaror och ostar, såsom korvar och patéer, kokta, rökta och lufttorkade skinkor i olika smaker och kryddningar, hårdostar, dessertostar och mycket mycket mer. 

Från Kvantumköket kommer sallader, röror och färdigmat.

I grillen hittar du riktigt goda, nygrillade produkter. Hela grillade kycklingar, kycklingklubbor, kycklingben, kamben, med mera. Allt från traditionellt marinerade och kryddade, till nya och spännande smaker, som till exempel sweet-chili och honung.

I vår manuella delikatess

Lillegårdens Kött & Chark

Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda produkter från Lillegårdens Kött & Chark. Du hittar lokalproducerat fläskkött och lokalproducerat ekologiskt nötkött i samklang med naturen, rikt på Omega-3 samt egentillverkade charkprodukter av högsta kvalitet i disken.

Vårt yrke handlar om kvalité
Vi säljer kött och chark till människor som vill vara stolta över vad de 
serverar och äter. Det ska inte bara se bra ut, det ska smaka bra, det 
ska vara mört och framför allt uppfylla alla dina förväntningar.

Hälsningar från Lillegårdens Kött & Chark

Färsk fisk & skaldjur hos

Kronans Fisk

Kronans Fisk har manuell försäljning av fisk och skaldjur som erbjuder ett brett sortiment med god service!

Här hittar du bland annat färsk fisk och skaldjur, pannfärdigt, färdiglagade rätter och även alla dess tillbehör, såsom såser, röror, sallader och inläggningar med mera. Utöver detta erbjuder de även ett brett sortiment av fryst fisk och skaldjur.

Kom in till oss och besök Kronans Fisk – stans längsta fiskdisk!

Öppettider: tisdag–lördag, 9–19.

Välkomna!

Mer om kronans fisk
Bara hos oss!
Bara hos oss!

Bland plåtar och kastruller!

Du hittar våra matglada kockar, kallskänkor och bagare i vårt kök och bageri. Där tillagar de smakrika maträtter, väldoftande bröd och söta bakverk som du kan köpa i vår butik. De brinner för att varje dag utveckla vårt butikslagade sortiment när det gäller både hållbarhet och smak. Så håll utkik efter symbolen ”Bara hos oss!”. Då vet du att produkten är skapad med kärlek av oss i butik.

I köket
I vårt kök jobbar våra duktiga kockar och kallskänkor med att laga mat för både vardag och fest. Här kan du alltid hitta färdiglagad mat, sallader och fyllda baguetter. Det är också här vi gör våra populära smörgåstårtor och tapasfat som finns på vår cateringmeny. 

I bageriet
I vårt bageriet bland mjöl och bakplåtar hittar du våra skickliga bagare och konditorer. För att hitta hit följer du bara doften av nybakat. Här bakas det allt från festliga tårtor, bakelser och kanelbullar till gott matbröd och frasiga baguetter.

Tårtor och catering