Välkommen till en mataffär med atmosfär

Välkommen till en mataffär med atmosfär

Den 16 november 2016 öppnade vi en helt ny livsmedelsbutik i Umeå, rättare sagt på Mariehemsområdet. Vi bestämde oss för att skapa något som vi tyckte saknades i vår stad:


"En mataffär med atmosfär, där känslan runt om hyllorna är lika viktiga som varorna du hittar i dem."

 

Vi arbetar dagligen med att göra det enkelt för våra kunder att handla. Vi skapar inspirerande måltidslösningar, kommer med tips och kunskap för väcka tankar till nya kökskonster. Genom att alltid finnas där med ett proffsigt och personligt bemötande, skapar vi den där familjära atmosfären som vi arbetat med i generationer. 

Hos oss på ICA Kvantum Mariehem hittar du många olika slags tjänster och var du än befinner dig i butiken så är du lika viktig. Du är vårt ansikte utåt. Har du känsla för service, är intresserad av mat och vill satsa framåt så är du kanske rätt person för oss.

 

I våra rekryteringar samarbetar vi med Yobber. Du söker jobb hos oss via länken i respektive annons. Vi ber er vänligen att respektera detta, ansökningar som skickas via mail kommer ej att behandlas.

 

Vill du söka praktik eller har övriga frågor om hur det är att jobba hos oss, ansökningsprocessen eller något annat? Välkommen att maila vik. HR-chef Olov Brodin på. Vi ta enbart emot ansökningar digitalt via länken här på vår hemsida då alla lediga tjänster visas här. Vill du skicka in en Spontanansökan använd länken här till vänster i navigeringsfältet.

 

Vid övriga HR-frågor och funderingar kontakta: olov.brodin@kvantum.ica.se