ICA Kvantum Mariehem

Jobba hos ICA Kvantum Mariehem

Det finns flera olika tjänster hos oss på ICA Kvantum. Oavsett om du jobbar i kassan, plockar upp varor eller står bakom delikatessen är du vårt ansikte utåt. Det är dig kunderna träffar och kan prata med. Vi som jobbar här är färskvaruchefer, matcoacher och experter på ekonomi! Så, älskar du mat, har en känsla för service, är engagerad och intresserad av att utveckla både dig själv, dina kollegor och en butik? Då ska du bli en av oss!

Våra lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster, men vi är alltid på jakt efter matälskande servicestjärnor. Skicka in en spontanansökan till oss i butiken.

Vill du söka arbete, praktik eller har övriga frågorom hur det är att arbeta hos oss, ansökningsprocessen, övriga HR-frågor eller något annat? Välkommen att mejla HR-chef Olov Brodin på: olov.brodin@kvantum.ica.se

Själva arbetsansökningen tar vi endast emot digitalt via länken här på vår hemsida. Vill du skicka in en spontanansökan? Använd då länken här nedan till vår samarbetspartner Yobber (Klicka på Ansök här)

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på ica.se/butiker/dataskydd/personuppgifter/

Ansök här