Välkommen till

Våra avdelningar

Vi erbjuder ett brett sortiment, fantastiska delikatesser. Vi brinner även för lokalproducerade produkter. Allt detta hittar du till bra priser.

Matverket - event

Det första du möter i vår butik är vårt eventkök där vi presenterar olika happenings och teman, allt från mackbar till semlor utefter säsong och vad som passar för stunden, de teman som presenteras kommer att finnas under olika tidsperioder och intervall. Välkommen för att inspireras och hitta nya favoriter. Någonting du alltid hittar i Matverket är vår fastfoodavdelning med till exempel korv med bröd. 

I entrén hittar du även vår vägg med erbjudanden, recept och vår tidning Månades skörd som ska inspirera till en enklare och godare handling. 

Blommor

Innanför grindarna möts du av vår trevliga och färgglada blomavdelning som erbjuder snittblommor, krukväxter under alla årstider och krukor. Under uteplanteringssäsongen hittar du även uteväxter och plantjord utanför butiken. 

Bageri och konditori


Här möts du av dagsfärskt nybakat bröd som vi bakar i butiken, under butikens alla öppettider för att du hela dagen ska kunna köpa färskt bröd. Våra egna konditorer tillverkar bakelser, tårtor och kakor av alla dess slag alla dagar i veckan, dessa godsaker hittar du i vår fina konditoridisk.

Vill du göra en beställning så hittar vårt sortiment på vår cateringsida

Kött 

Vi har en strategi där vi ska erbjuda ett brett sortiment av svenskt och lokalt kött till bra priser och med fina erbjudanden. Vi brinner för lokalproducerat och för fina köttdetaljer. Vi erbjuder även hängmörat kött som vi själva hängt i butiken, dessa fina detaljer köper ni i vår manuella delikatessdisk. Hos oss ska du hitta det perfekta köttet till både vardag och fest. 

Delikatesser

I vår manuella delikatessdisk hittar alltid färdiga måltider som du själv kan komponera ihop efter smak och tycke, och hur mycket du behöver. Du hittar ostar och charkdelikatesser från världens alla hörn, men också lokalproducerade produkter från Hansens charkuteri som vi varmt rekommenderar.

Bakom vår delikatessdisk hittar ni våra kunniga medarbetare som gärna ger tips och låter dig få smaka på det du är nyfiken på. 

Vår manuella fiskdisk erbjuder ett varierat sortiment av havets läckerheter, vi erbjuder allt ifrån skaldjur till filéer av bästa kvalitet. Testa gärna våra goda röror som vi tillverkar i butiken.

Kök & Catering

Varje dag så tillverkar vi mängder av produkter i vårt egna kök. Här puttrar grytor och pannor med mat som lagas från grunden av våra duktiga kockar, du väljer om du vill köpa maten från vår varma buffé där du själv kan komponera ihop din måltid tillsammans med vår salladsbuffé. Alternativt kan du köpa maten kall i färdiga matlådor eller från vår delikatessdisk. 

Våra fantastiska och erfarna kallskänkor tillverkar smörgåstårtor, mackor, sallader, snittar, räkmackor, stubbar och mycket mer varje dag för att fylla våra diskar och för att varje dag ska bli lite enklare för våra gäster. 

Ska du anordna en fest så erbjuder vi så klart catering alla dagar i veckan, du fixar gästerna så ordnar vi maten. Gå in på vår cateringsida, titta på vårt sortiment och lägg din beställning.Vill du ha rådgivning eller komponera ihop din egen meny så kom in och prata med oss eller ring på 090-717256 

Vi löser dina behov!

Demokök

I vårt demokök vill vi bjuda på inspiration, goda rätter, smakprover och fina recept. Allt för att göra din vardag lite enklare. Kom in och smaka och prata med våra kunniga demonstratriser, de ger dig tips och råd i köket eller varför inte bara en pratstund. 

Frukt och Grönt 

I vår inspirerande och färgglada frukt och grönt-avdelning hittar du mängder av nyttiga godsaker från världens alla hörn. Vi jobbar aktivt med säsonger och med vårt sortiment för att kunna erbjuda dig alternativen som ger dig mängder av valmöjligheter. Skulle det vara så att du saknar något så berätta det för oss, vårt mål är att erbjuda ett brett sortiment till konkurrenskraftiga priser. Vi delar gärna produkter för att möta just ditt behov, och vi hjälper dig gärna så att du får smaka innan du köper. 

Ekologiskt och lokalproducerat är viktigt för oss och vi söker alltid nya leverantörer och produkter inom dessa kategorier. Vi är stolta över vårt långa samarbete med Erikssons potatis, hos oss köper du potatis som odlats på andra sidan vägen, närmare kan det inte bli. 

Och självklart så bjuder vi alla barn på en banan när de följer med och handlar. Och för alla barn som är med i Papricafamiljen bjuds varje vecka på smakprover av grönsaker eller frukter i vår kassalinje för att vidga smaksinnet hos den yngre generationen. 

Ta hjälp av våra fantastiska frukt och grönspecialister som gärna ger tips och idéer. 

Skafferiet

Basvaror som du behöver varje dag jobbar vi hårt för att hålla ett aktuellt sortiment av i butiken. Vi tror på alternativ och har därför ett brett sortiment så att du som gäst hittar dina favoriter och har valmöjligheten att välja vad du vill köpa. Saknar du någon produkt så prata med oss så ska vi göra det vi kan för att hjälpa dig.

Att vara en butik som passar alla är viktigt för oss och därför har vi ett bra mångkulturellt sortiment med fokus på Asien, Balkan och mellanöstern. Vi jobbar även hårt för att erbjuda ett brett sortiment för dig som har en allergi eller bara vill äta växtbaserat för att det är bra. Vårt ”fri från” sortiment utvecklas ständigt och saknar ni någon produkt så säg till.

Välmående och skönhet

I vår avdelning för välmående och skönhet hittar du ett brett sortiment av produkter till bra priser. Vi har allt från Make Up till hygienartiklar, allt du behöver för att ta hand om dig själv eller ge bort i present. Erbjudanden och attraktiva priser är viktigt och du ska alltid känna att du kan fynda i vår avdelning. 

Säsonger och tillbehör

Vår specialavdelning varieras ständigt utefter säsong och årstid. Hos oss ska du alltid hitta produkterna du behöver för att laga mat. Du hittar även sockar och underkläder, leksaker och kontorsmaterial, städmaterial, presentinslagning och gratulationskort, ljus, servetter och engångsprodukter. Böcker och tidningar och mycket mer. Utöver detta så kommer du alltid att hitta det du behöver i säsong eller till respektive högtid så som jul och nyårspynt, skolavslutning och examenstillbehör, halloweenpynt och utklädningsattiraljer, påskpynt, allahjärtansdagpresenter, gåvor till Morsdag och Farsdag och mycket, mycket mer. 

Kassalinje, förbutik och café

I vår kassalinje väljer du hur du vill betala, vi erbjuder självscanning, snabbkassor eller personligt betjänade kassor där du möter våra trevliga medarbetare. 

I vår förbutik hittar du vårt café med goda bakelser, kakor och bullar tillverkade i butiken av vårt eget bageri och konditori. Köp med hem eller sitt ner i vårt trevliga och mysiga café och avnjut dessa godsaker. Missa inte vår goda mjukglass som du kan köpa i strut, våffla eller bägare.

I förbutiken har vi även vår kundservice, Svenska Spel, ATG, samt så är vi Postombud via Postnord och har försäljning utav biljetter till Länstrafiken. 

Online

Vi har väldens bästa team som varje dag gör sitt yttersta för att plocka ihop din online beställning. Här kan du handla dygnet runt och antingen hämta din beställning i vår smidiga upphämtningszon eller få den utkörd av oss. Vi hjälper dig till en smidigare vardag. Gå till vår online butik

Missa inte…

  • Våra entréklipp utanför och innanför grindarna – här hittar du alltid någonting roligt och överraskande till riktigt bra priser. Finns även klippstationen runt hela butiksvarvet – allt för att kunna göra bra fynd.
  • Möjligheten att göra gott, vi är stolta över vårt miljöarbete i butiken där vi försöka minska vår påverkan på miljön. Besök gärna vår ”Ät snart” kyl som vi fyller med varor som har kort datum men är goda ändå, här räddar vi svinnet – bra för både miljön och plånboken.
  • Ät snart - en station där du själv, om du skulle hitta en vara med kort datum som vi inte redan hunnit sätta ner priset på, kan rabattera varan och göra en god gärning för vår miljö. I kylen vid Ät snart stationen finner du varor med kort datum som går att köpa till nedstt pris.  
  • Vår fantastiska pantlösning där ni enkelt och smidigt kan panta i vår ”hälla” maskin som sorterar er pant både snabb och effektivt.
  • Vår egen juice av äpplen från butiken tillverkad av Umémust.
  • Vårt breda sortiment av Gluten och Laktosfritt samt vegetariskt och växtbaserade produkter.
  • Våra elbilsladdare som är gratis utanför butiken, eller våra snabbladdare som ni enkelt och snabbt kan ladda upp bilen för en kostnad.

Goda Grannar

Bredvid butiken hittar du även Apotek Hjärtat, McDonalds och OKQ8.