ICA Kvantum Kronoparken

Jobba hos ICA Kvantum Kronoparken

Det finns flera olika tjänster hos oss på ICA Kvantum. Oavsett om du jobbar i kassan, plockar upp varor eller står bakom delikatessen är du vårt ansikte utåt. Det är dig kunderna träffar och kan prata med. Vi som jobbar här är färskvaruchefer, matcoacher och experter på ekonomi! Så, älskar du mat, har en känsla för service, är engagerad och intresserad av att utveckla både dig själv, dina kollegor och en butik? Då ska du bli en av oss!

Våra lediga tjänster

Vi söker en engagerade säljledare som brinner för ledarskap och har ledordet TILLSAMMANS.

Säljledare Djupfryst/Drycker

I tjänsten som säljledare har du ett övergripande ansvar för driften på dina avdelningar. Du kommer att säkerställa att dessa avdelningar uppfyller uppsatt budget, samtidigt som du arbetar aktivt med att utveckla sortimentet och optimera försäljningen tillsammans med dina medarbetare och din närmaste försäljningschef. 

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera ex. varuplock, coachning av medarbetare, revideringar och ombyggnationer av hyllor för att säkerställa en attraktiv och välfungerande avdelning. Du kommer även att analysera siffror och resultat för att identifiera förbättringsområden och vidta åtgärder för att maximera försäljningen. Som säljledare rapporterar du till din närmaste försäljningschef.  

För att vara framgångsrik i rollen som säljledare är det viktigt att du har starkt ledarskap och har ett intresse för mat och sälj. Du är kundorienterad och har förmågan att prioritera och fokusera på de mest lönsamma säljområdena. Dessutom är du resultatorienterad och har förmågan att arbeta strukturerat för att nå uppsatta mål.  

Vi söker en positiv, ambitiös, självgående ledare som tänker laget före jaget. Du ska tycka om att arbeta i högt tempo och kunna inspirera och motivera dina medarbetare.  

Vi söker dig som:  

  • Är över 20 år  
  • Arbetat i livsmedelsbutik i minst 1 år (gärna ICA)  
  • Gärna har erfarenhet inom butiksekonomi, Min Butik, Store Office och AOB 
  • Intresse och kunskap om mat och sortiment i butik  
  • Det är meriterande med en tidigare liknande befattning  

Arbetstider och omfattning: Heltid, arbetspassen är mestadels dagtid vardagar men kan innehålla kvällspass samt helger. 

Maila din ansökan för Säljledare Djupfryst/Dryck till: andreas.adolfsson@kvantum.ica.se 15/9 
Ansökan ska innehålla CV och Personligt brev. Intervjuer hålls löpande.
 

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på ica.se/butiker/dataskydd/personuppgifter/

Spontanansökan

Utöver dessa tjänster är vi alltid på jakt efter matälskande servicestjärnor. Skicka in en spontanansökan till oss i butiken.

Vill du kontakta oss gör du det enklast genom att ringa på 090 717240 eller mejla oss via nina.hogbom@kvantum.ica.se. Du är även välkommen in till oss i butiken!

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på ica.se/butiker/dataskydd/personuppgifter/