Låt oss inspirera dig

Illustration
Färsk fisk över disk

I vår manuella fiskdisk hittar du ett brett urval av vad säsongen erbjuder. Alltifrån hel sill, signalkräftor, spätta och röding. Skulle du vara osäker på tillagning eller vad som passar till, fråga gärna. Flera av våra medarbetare i fisk- och köttdisken är kockar med mycket kunskap. Fiskdisken är öppen vardagar 9–20 och lördagar 9–18.

Illustration
Grönt är skönt

Vi har valt att kalla vår frukt- och gröntavdelning för Friskvårdsavdelningen,
just för att den är det. Här hittar du många källor till bra vitaminer, mineraler och antioxidanter. Det är även den avdelningen som är mest präglad av årets olika säsonger och lokala leverantörer. Du hittar skånska jordgubbar från Lönnslätts bär, färska örter från Kabbarp och svamp från
Torna Hällestad.

Illustration
Dyk ner i delin

Bland våra delikatesser hittar du nästan 200 olika varianter att gotta sig, oavsett form eller tjocklek på skivor du önskar. Flera av våra producenter är ifrån skånetrakten, som smakrika ostar från Hyby, pastej från Kävlinge och goda korvar från Marieholms. Det bästa är att du alltid får provsmaka innan du bestämmer dig!

Illustration
Vårt kött

Allt svenskt kött hos oss är butiksstyckad. Anledningen till det är det ger oss bättre koll på råvaran, den möras naturligt och du kan få exakt den storlek du önskar. Dessutom erbjuder vi bara färsk svensk gris.

Illustration
Karlssons egna

I vårt butikskök lagar våra kockar dagligen matlådor, grytbaser, såser och andra goda tillbehör som du antingen hittar ute i butik eller direkt över disk. Självklart lagar dem även festmat, mumsiga mackor och smörgåstårtor. Prata med oss för din specifika beställning eller håll utkik efter vår etikett Karlsson Egna.

Illustration
Skåne och resten av världen

I vår butik kan du hitta runt 21 000 olika artiklar och det är under konstant utveckling. Vi har artiklar vi ständigt vårdar samtidigt som vi vill erbjuda ett så aktuellt utbud som möjligt. Även om vi brinner för Skåne finns en hel värld där ute med otroliga råvaror. Därför har vi tagit in specifika leverantörer och produkter från både Thailand, Japan och USA. Om du har förslag på någon produkt, mejla gärna till magnus.karlsson@kvantum.ica.se