Våra avdelningar

Vi på ICA Kvantum Nacksta har ett anpassat sortiment av varor i våra avdelningar. Läs mer om några av våra avdelningar här.

Från vårt kök

Lagat Från Vårt Kök

I vårt kök lagar vi all mat på plats, med färska ingredienser och noga utvalda råvaror ser vi till att ge dig en måltid som är lika god som hemlagad mat. Med en stor variation av rätter att välja mellan finns det alltid något som passar dina smaklökar. Plocka själv från vår varma matbar eller är du på språng? Upptäck våra färdiga matlådor.

Välkommen in till butiken och välj din favorit!

Delikatess

Vår manuella delikatessdisk

I vår manuella ost- och delikatessdisk hittar du färska råvaror så som smakrika ostar, charkuterier och färdiga rätter. Här kan du hitta det mesta du behöver till din ostbricka, charktallrik eller tapasbjudning. Vi har allt från klassisk skinka och salami till mer exotiska produkter som chorizo och Serranoskinka. Vi erbjuder även lokalt gårdskött från Familjen Liljeström i Torpshammar.

I ostdisken erbjuder vi också premiumostar för alla tillfällen. Vi har allt från milda och krämiga brie-ostar till starka och smakrika roquefort-ostar. Olika typer av Chevré-ostar och hårdostar som parmesan och pecorino är också vanliga att hitta i vår delikatessdisk.

Tveka inte att fråga oss om tips eller be om smakprov. Genom att välja varor ifrån vår delikatessdisk så kan du ta din matlagning och servering till en helt ny nivå!

Kontakta oss
060-646260

Från vårt bageri

Känner du doften av nygräddat?

I vårt bageri kan du njuta av färsk bakat bröd och bakverk varje dag.
Kom och besök oss i butiken idag och upptäck vårt smarriga utbud!