Vi 💚 hĂ„llbarhet

Det Àr viktigt för oss att driva hÄllbarhetsarbetet framÄt. Vi hjÀlper er kunder att göra hÄllbara val och hittar stÀndigt miljösmarta lösningar i butiken. Vi stöttar idrottslag och föreningar och samarbetar med Svenska Kyrkan och EQ. Vi ökar mÄngfalden genom att ha skapat vÄrt egna vÀrldslag. Alla kan göra nÄgot för en god morgondag.

HĂ„llbarhet

Klimatkliv i rÀtt riktning

Vi jobbar aktivt med att minska vår klimatpåverkan. Tack vare vårt arbete för en god morgondag kan vi dessutom titulera oss som både miljösmart butik och hållbarhetscertifierad butik, vilket vi såklart är stolta över. Visste du att vi har laddstolpar på parkeringen som alltid står redo för att ladda din bil när du handlar oss?

HĂ„llbarhet

Mat till behövande varje vecka

Visste du att vi skänker upp till 70 matkassar till behövande varje vecka? Butikens fullt ätbara varor med kort datum går till ett gott ändamål, istället för att bli svinn. Tillsammans med Svenska kyrkan här i Kvissleby har vi i åtta år delat ut totalt 14 000 kassar. Dessutom skänker vi mat till EQ House som lagar ”räddad lunch” på vårt svinn, bra va?

Butikens egna vÀrldslag

Genom en bred mångfald bland både medarbetare och leverantörer får vi en sprudlande arbetsplats med en stor kunskapsbank under ett och samma tak. Vi är helt enkelt ett världslag! Just nu är vi 12 olika nationaliteter här i butiken med olika bakgrunder som tillsammans kan inspirera till matglädje vilket är en fantastisk tillgång för dig som kund.

HĂ„llbarhet

Vi stöttar lokala idrottslag och föreningar

För oss är det viktigt att vara en positiv kraft i samhället. Vi är såklart med och stöttar positiva initiativ här i bygden. Just nu stöttar vi Nolby Alpina, Njurunda simsällskap, Sundsvalls GK, Golf Girls på Sundsvalls GK, Njurunda ryttareförening och Dykets intresseförening.