Söker vi dig?

Delidisk%25252525252525252525252520Henrik

Söker vi dig?

Vi är intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service!
Utöver de tjänster vi annonserar härnedan söker vi alltid folk med driv, ambitioner, och gärna butikserfarenhet.
Så det är alltid värt att skicka in en ansökan, här eller på mejl till
jobb.liljeholmen@kvantum.ica.se

Lediga tjänster just nu

Sök jobb
  • Bistro/restaurang - Service/servering
  • Köket - Produktion och matlagning
  • Kassa - Extrapersonal
  • Delikatessdisk - Personal
  • Frukt & Grönt - Extrapersonal
  • Kassaledare - Ansvarsposition

Bistro service/servering

Deltidstjänt i bistro/vinbar ca 3 kvällar i veckans söker vi dig med vana från restaurang, förståelse för god service, och ett genuint dryckesintresse.

Tjänsten är på deltid men med viss flexibilitet öppnar den möjlighet för att lära sig fler avdelningar och en hel del extrapass.
Tjänsten innebär service, servering, matinspiration, viss produktion, tillagning, samt hygien/renhållning. Sök tjänst här eller skicka ett mejl till jobb.liljeholmen@kvantum.ica.se

Kökslaget

Tjänst tillsatt! Tack som tusan för allt intresse, fantastiskt roligt att se så många kvalificerade kökskämpar som vill joina vårt kökslag. Fler möjligheter kommer så håll ett öga :) Har du erfarenhet från stor/industri- eller restaurangkök? Van med stora volymer och hög produktion?
Då finns ledig tjänst för dig, som en del av vårt asgrymma och svårslagna kökslag.

Skicka ansökan till jobb.liljeholmen@kvantum.ica.se med ämne "Kökslaget" och gör avtryck i stockholms matvärld med våra andra kockar, kallskänka och kökskämpar!

Kassaledare

Vi har ledig tjänst i kassalinjen och söker nu någon som kan hjälpa leda arbetet i butikens absolut viktigaste avdelning.

Våra kassaledare har tidigare erfarenhet från butik och ICAs kassasystem, är redan insatta i post, spel, samt ICAs matkasse. Vi ser även gärna att du är flexibel, snabbtänkt, och med huvud för problemlösning.
Har du tidigare arbetat i en position som inbegrep ledarskap och personalansvar är det ett stort plus.
Tjänsten är på heltid och innebär både morgon samt kvällspass. Sök tjänsten idag här på hemsidan eller skicka ett mejl till jobb.liljeholmen@kvantum.ica.se