Söker vi dig? - skicka ansökan genom Yobber!

Delidisk%25252525252525252525252520Henrik

Söker vi dig? - skicka ansökan genom Yobber!

All vår rekrytering och jobbansökningar går numera genom Yobber, där vi lägger upp lediga tjänster samt tar emot spontanansökningar.
Det är ju smidigare för alla inblandade att samla allt på ett ställe så vi tar alltså ej längre emot ansökningar på mejl eller i butik.
Gå in på Yobber.se skapa ett konto, logga in som jobbsökande, och sök efter ICA Kvantum Liljeholmen. Eller så kan du klicka på länk här nedan.
Hoppas vi får se dig snart :)

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service!
Utöver de tjänster vi annonserar härnedan söker vi alltid folk med driv, ambitioner, och gärna butikserfarenhet. Så det är alltid värt att skicka in en spontanansökan.

Lediga tjänster just nu

Yobber

Extrapersonal Jul

Årets mest intensiva period närmar sig och vi söker förstärkning! Vi är intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! Vi söker nu efter extrapersonal som kan jobba under jul samt nyår, för rätt person finns god chans till förlängning. Då det förekommer arbete i kassa samt i butikens Bistro där vi säljer alkohol samt tobak så är det ett krav att du som söker är över 18 år