Söker vi dig? - skicka ansökan genom Yobber!

Delidisk%25252525252525252525252520Henrik

Söker vi dig? - skicka ansökan genom Yobber!

All vår rekrytering och jobbansökningar går numera genom Yobber, där vi lägger upp lediga tjänster samt tar emot spontanansökningar.
Det är ju smidigare för alla inblandade att samla allt på ett ställe så vi tar alltså ej längre emot ansökningar på mejl eller i butik.
Gå in på Yobber.se skapa ett konto, logga in som jobbsökande, och sök efter ICA Kvantum Liljeholmen. Eller så kan du klicka på länk här nedan.
Hoppas vi får se dig snart :)

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! Utöver de tjänster vi annonserar härnedan söker vi alltid folk med driv, ambitioner, och gärna butikserfarenhet. Så det är alltid värt att skicka in en spontanansökan.

Lediga tjänster just nu

Yobber

Spontanansökan

Vi är intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! Utöver de tjänster vi annonserar söker vi alltid folk med driv, ambitioner, och gärna butikserfarenhet. Så det är alltid värt att skicka in en ansökan!

Kassaledare

Säljledare Kolonial

Som säljledare Kolonial har du övergripande ansvar för driften på Kolonial-mat, Hårt bröd & Kex, Drycker, Kolonial-Nonfood, Kroppsvård och Special.
Rapportering sker direkt till Försäljningschef och det är tillsammans med denna som man ansvarar för uppsatt budget.

Arbetsuppgifter:
Vanliga arbetsuppgifter är att tillsammans med avdelningsansvarig se till att dagens plock är klart i tid och utfört i enlighet med gällande rutin.
Som säljledare ansvarar man även för samtliga gavlar inom Affärsområdet och att dessa på ett strukturerat sätt planeras via vår Gavelplanering.