Söker vi dig? - skicka ansökan genom Yobber!

Delidisk%25252525252525252525252520Henrik

Söker vi dig? - skicka ansökan genom Yobber!

All vår rekrytering och jobbansökningar går numera genom Yobber, där vi lägger upp lediga tjänster samt tar emot spontanansökningar.
Det är ju smidigare för alla inblandade att samla allt på ett ställe så vi tar alltså ej längre emot ansökningar på mejl eller i butik.
Gå in på Yobber.se skapa ett konto, logga in som jobbsökande, och sök efter ICA Kvantum Liljeholmen. Eller så kan du klicka på länk här nedan.
Hoppas vi får se dig snart :)

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service!
Utöver de tjänster vi annonserar härnedan söker vi alltid folk med driv, ambitioner, och gärna butikserfarenhet. Så det är alltid värt att skicka in en spontanansökan.

Lediga tjänster just nu

Yobber

Säljledare Färskvaror/chark

Letar du efter ett utvecklande jobb med avdelningsansvar? Har du högre ambitioner med din karriär? Då är det här rätt tjänst för dig

Du tycker att det är roligt att arbeta i ett högt tempo och att bidra till att inspirera våra kunder och dina kollegor. Vidare är du noggrann och brinner för kundservice och för mötet med andra människor.
Vi söker en kreativ och idérik medarbetare då vi ständigt utvecklar verksamheten med nya smarta lösningar för avdelningen färskvaror. För oss är det väldigt viktigt att du är kommunikativ och utåtriktad samt att du är en lagspelare som är bra på att sammarbeta.
Heltidstjänst med start v36.

Kravprofil: Ett krav för oss är att du kan AoB samt Storeoffice

Sök tjänst på Yobber! (Länk precis ovanför)

Heltidstjänst kök

Välkommen till ICA Kvantum Liljeholmen! Vårt mål är att vara Stockholms ledande matbutik där det är lätt, spännande och inspirerande att handla och kundens förväntningar på kvalitet, sortiment och service infrias.

Vi söker nu en erfaren storhushållskock till vårt kök med stort fokus på produktion och kvalité. Vi skapar mycket ifrån grunden och för att lyckas hos oss krävs att du är miljömedveten, idérik, kostnadsmedveten och ett stort fokus på hållbarhet.
Vi jobbar hårt med att ta tillvara på hela produkten för att vi värnar om miljön samt försöker driva köket och butiken så kostnadseffektivt som möjligt utan att tumma på kvalité.
Vi söker dig som vill jobba i en fartfyllt kök där vi producerar 2 ton mat varje vecka både till vår varmatsbar (där vi har 5000 gäster per vecka) och till våra färdiga måltidslösningar.

Kravprofil - Utbildning inom aktuellt område - Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter - Förmåga att sammarbeta och planera

Heltidstjänst med start enligt ök ( tidigast 26/8) Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas. Tjänsten kan innefatta morgonarbete, kvällsarbete samt helgarbete. För att vara aktuell för den här tjänsten är det ett krav att kunna börja arbeta redan från 06:00. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista dag för ansökan, så tveka inte!.

Kassaledare

Tjänst tillsatt. Men fler tjänster kommer och du kan alltid skicka in en spontanansökan!

Vi har ledig tjänst i kassalinjen och söker nu någon som kan hjälpa leda arbetet i butikens absolut viktigaste avdelning.

Våra kassaledare har tidigare erfarenhet från butik och ICAs kassasystem, är redan insatta i post, spel, samt ICAs matkasse. Vi ser även gärna att du är flexibel, snabbtänkt, och med huvud för problemlösning.
Har du tidigare arbetat i en position som inbegrep ledarskap och personalansvar är det ett stort plus.
Tjänsten är på heltid och innebär både morgon samt kvällspass. Sök tjänst på Yobber!