Utöver det vanliga

Vår matkunniga personal välkomnar in i en värld av inspiration, här finns det matupplevelse för alla! Våra diskar är fyllda med färsk fisk, kött och goda delikatesser, både från lokala producenter och världens hörn. Vi tror på långsiktiga samarbeten med respekt för råvaran – mat är ett sant hantverk.

Kött

Kött

Här har vi satsat på att samarbeten med småskaliga och lokala producenter. Det har lett till att vi kan, i största mån, hantera styckning och paketering helt på egen hand i butiken. På det sättet kan vi erbjuda det bästa till dig och ditt matbord. Att vi dessutom fick delat Sveriges bästa köttdisk 2019 är bara en bonus!

Fisk

Fisk

Vill vi kunna erbjuda dig allt av det goda från havet i vår fiskdisk. Även här ser vi till att jobba med ansvarsfulla producenter och leverantörer. Till exempel, i de franska ostronodlingarna lever det arbetsräkor som hjälper till att hålla området fritt från oönskade gäster, dessa plockas sedan upp och du hittar dem på is i vår disk.

Delikatesser

Delikatesser

Bland våra delikatesser hittar du det bästa från de bästa. Allt vi själva blir nyfikna på, blir rekommenderade, och ibland bara hört rykten om vill vi kunna ge dig möjligheten att smaka. Från kallskuret, till Pâté en croûte och när säsongen är kommen, en och annan färsk tryffel.

Konditori

Konditori

Här i vårt egna Konditori hittar du det krämiga, gräddiga och sockersöta. Allt från klassiska tårtor och bakverk till nyskapelser som kanelbullesemla. Du hittar även veganskt och rawfood tillsammans med klassiska recept, för ingen ska behöva kompromissa när det kommer till godsaker.

Ost

Ost

Under ledning av försynte ostkapten Jonathan är osttemplet här i hjärtat av butiken ett måste för dig som är minsta intresserad av spännande ostar. Disken är väl värt en rätt rejäl omväg.  
Ett varningens ord, hans passion smittar av sig och det finns en anledning till att han och avdelningen vunnit Årets Ostavdelning två gånger om!