Måltidslösningar

Hos oss finns många lösningar för att uppleva god mat, allt från vardagsräddaren till helglyxet. Vår vision är att laga det vi själva vill äta, därför kompromissar vi inte med något. Våra erfarna kockar lagar allt från grunden med stolthet och respekt för råvarorna. Hållbarhet och välmående finns alltid i tankarna så därför jobbar vi bland annat endast med svenskt kött i maten. Slå dig ner i bistron eller köp med favoriterna hem.

Bistro Liljeholmen

Bistro Liljeholmen

Det finns två vägar att gå för dig äter i vår bistro. Antingen blandar du fritt plockar bara det godaste du vet eller så väljer du något från vår barmeny. Där hittar du lättare tilltugg som ost- och charkbricka, räkmacka, nygräddad pizza och ett urval av skaldjur. Du kan alltid fråga vännerna bakom baren om deras rekommendationer.

Rescued

Rescued

När du är i vår butik kommer du stöta på märket Rescued. Det är vårt eget märke för mat som är 100% räddad från butiken. Våra kockar hittar jämt nya recept och skapar allt från bejublad tomatsås till blåbärsmarmelad med cognacsstinn. En pågående kamp mot matsvinn, med känsla och oblyga smaker.

Helgkassen

Helgkassen

Varje fredag hittar du en nykomponerad tre-rätters-meny för två. All mat är noga utvalt från butiken och tillagad av våra egna kockar. Vår egen sommelier ser även till att lägga med vintips passande till rätterna. Ibland händer det att det tar slut snabbare än vi räknat med, då är det bra att förboka den på vår cateringsida

Juicebaren

Juicebaren

I vår juicebar hittar du en regnbåges alla färger. Den tar form i juicer, smoothies, olika röror, och numera olika varianter på inläggningar. Det bästa med juicebaren är att den alltid är under förändring. Vi anpassar sortimentet efter säsong, vad vi själva inspireras utav, vad som finns tillgängligt och såklart det som är trendigt. På det sättet kan du vara säker på att hitta något där som passar dig.

Deli Liljeholmen

Deli Liljeholmen

Med denna symbol kan du vara trygg i att vi gjort produkten själva från grunden här i butiken eller att vi omsorgsfullt valt ut en kvalitetsprodukt från en av våra nära samarbetsleverantörer! 

Tillagat av oss
Allt med märkningen "Deli Liljeholmen - Tillagat av oss" är gjort från grunden här i butiken av våra fantastiska Kockar och Produktions-lag.

Utvalt av oss
"Deli Liljeholmen - Utvalt av oss" är produkter som vi noga valt ut tillsammans med våra samarbetsleverantörer. Schysst mat, utvalt av oss helt enkelt!

Bakat av oss
Allt med märkningen "Deli Liljeholmen - Bakat av oss" är gjort i vårt Bageri & Konditori i butiken. Ofta söta och alltid otroligt goda saker!