Inspireras av

Hornstulls Saluhall

Vår ambition är att vara Hornstulls lokala Saluhall. Varje dag året runt arbetar vi för att ge alla våra besökare en mat- och måltidsupplevelse utöver det vanliga. Det skall vara enkelt, smidigt och inspirerande att handla hos oss.

Hornstulls Saluhall

Frukost, lunch och middag

Vår lunchbistro och café är belägna i direkt anslutning till butiken. Här kan du välja bland ett stort urval av varma och kalla rätter lagade av våra butikskockar och kallskänkor. Vi erbjuder dagsfärska smörgåsar, baguetter, räkmackor, sallader och mycket mer. Det mesta av vår mat lagas med kärlek och omsorg från grunden. Lunchbistron är öppen alla vardagar 11–17 och caféet håller samma öppettider som övriga butiken – varmt välkommen!

Hornstulls Saluhall

Ostkunskap i världsklass

Älskar du ost kommer du inte bli besviken när du besöker oss. Vi har allt från billiga klippostar till handplockade exklusiva ostar från små gårdsmejerier. Genom att vi importerar mycket av vår ost direkt från producenter ute i Europa slipper vi dyra mellanhänder och kan hålla bra priser även på riktiga kvalitetsostar. Vår ostmästare Patrik har bland annat varit uttagen till att representera Sverige i Ost-VM så har du frågor kan vi garantera att han har svaren!

Hornstulls Saluhall

Havets läckerheter

I vår manuella och MCS-certifierade fisk- och skaldjursdisk hittar du de flesta godsaker till både vardags och fest. Genom dagliga leveranser kan vi alltid garantera att råvarorna är färska och håller högsta kvalitet. Under säsong kokar vi färsk fisk och skaldjur på plats i butiken. Prova gärna våra populära tillbehör, såsom såser, röror eller skagenröra – alla är uppmärkta med vår saluhallsetikett och gjorde från grunden i vårt kök.

Hornstulls Saluhall

Butiksstyckat varje dag

Vår köttavdelning har varit en uppskattad destination i många år. Vi styckar och paketerar mycket på plats i butiken. Saknar du någon detalj så tar vi gärna en beställning och ser till att få hem varan till dig! I vår manuella köttavdelning finner du de allra finaste detaljerna våra köttmästare har valt ut!