Säffles gladaste matglädje

Avdelningar

Som du säkert sett när du varit här kan du hos oss på ICA Kvantum Säffle ta del av ett ordentligt stort utbud av varor. Vi har matvaror från nära och långt bort för dagens alla måltider och för alla sorters tillfällen. Frukost en måndagsmorgon eller fredagsparty med gamla vänner, och allt däremellan. Dessutom mängder av artiklar till hemmet. Kolla våra olika avdelningar i butiken och låt dig inspireras. Du kommer inte att bli besviken, vi lovar.

Bageri

Hade vi haft en webbplats med doft hade du fått en känsla av vårt bageri.
Men vi tror att du kan framkalla känslan ändå.
Tänk dig doften av nybakat bröd - just så doftar det i butiken just nu, och i stort sett alla andra tider. Här kan du köpa nybakat bröd alla dagar i veckan, både matbröd, fikabröd, tårtor och annat gott. Och doften får du på köpet.


Hör av dig till mig om du undrar över något.

Veronica Fjälltorp 
0533-68 44 55


Dagligvaror

Här hittar du varor som hörs på namnet vad det är - varor som du använder dagligdags. Från ketchup och olivolja, till grillad paprika, spagetti och kaffe.
Kort sagt det mesta du behöver i vardagen.
Många av varorna finns dessutom i olika prisklasser och varianter.
ICA Basic, ICA:s egna varor och de olika leverantörernas egna varumärken.


Hör av dig till mig om du undrar över något.

Matilda Rosén
0533-68 44 42

Deli

I vår Delidisk hittar du härliga varor för både vardag och fest. Ostar, korvar, skinkor och mycket annat gott från välkända leverantörer och många gånger med namnskyddade produkter. När du letar efter det där lilla extra till måltiden, så har du letat färdigt nu. Välkommen till vår Delidisk, vi har förmodligen det du söker.

 

Hör av dig till mig om du undrar över något.

Annika Arnell

0533-68 44 53

Drycker

Ett stort utbud av dryck för både stora och små, med smaker som alla känner igen. Det finns drycker som passar till fredagsmyset, efter träningen, på barnkalaset, i bastun eller bara när du vill släcka törsten. Ta dig en ordentlig titt i hyllorna, vi törs påstå att du hittar spännande nyheter och smaker du inte testat förut.

Hör av dig till mig om du undrar över något.

Caroline Rudberg
0533-68 44 42

Frukt & Grönt

En vegetarisk upplevelse hemma i köket, eller något till sittvilan på förskolan? Vi kan matcha alla önskemål som både stora och små kunder har. Ett stort färgsprakande sortiment av allt du kan tänka dig av frukt och grönsaker. Behöver du inspiration till fruktsallad eller vad du kan göra av till exempel gulbetor så rekommenderar vi receptbanken på ica.se.

 

Hör av dig till mig om du undrar över något.

Jan-Ove Olsson
0533-68 44 48

Fisk

Hur var fiskelyckan? Ingen större framgång kanske… I så fall är det riktigt bra att kolla in utbudet i vår fiskdisk. Dessutom är firrarna fileade och klara, om du inte vill gå loss med filékniven hemma i köket. Vi har fiskar från både sjö och hav, och dessutom mängder av skaldjur att förgylla middagen med.

Färsk fisk: Tisdag och torsdag.

Hör av dig till mig om du undrar över något.

Marie Karlsson
0533-68 44 53

Förbutik

I Förbutiken fixar du stora och små ärenden. Allt från att satsa på 13 rätt på tipset till att skicka eller hämta paket. Kurrar det i magen erbjuder vi korv med bröd, en fika med något gott till eller varför inte en glass. Och har du fått koll på hur hästarna travar egentligen är det bara att lämna in ett spel. Du kan dessutom gå med i Facebookgruppen Guttane Spelbutik så får du mer information om olika spel och möjligheter.

 

Hör av dig till mig om du undrar över något.

Therese Jakobsson
0533-68 44 62

Hemmet

Utöver alla matvaror har du också ett stort utbud av varor till hemmet att ta del av. Från inredning och köksprylar till batterier, förvaringslådor och skarvsladd. Med andra ord - en avdelning fylld av ”bra-att-ha-saker”.

 

Hör av dig till mig om du undrar över något.

Caroline Rudberg
0533-68 44 42

Kött, packad chark & ost

Vår avdelning för kött är något utöver det vanliga. Det kan vi säga utan att skryta. Utöver vårt vanliga köttsortiment med allt från större varumärken till ICA:s egna har vi också samlat ett utbud av kött under varumärket ”Lilla Styckeriet”. Här finns allt från utvalda, exklusiva köttbitar till de mer vanliga och välkända godsakerna. Dessutom maler vi vår egen färs. Och inte nog med det - vi har också flera utbildade köttgesäller här i butiken, så välkommen till Lilla Styckeriet.

 

Hör av dig till mig om du undrar över något.

Mikaela Fredriksson
0533-68 44 52

Mejeri

Mjölk i många olika varianter från olika leverantörer, är kanske det första du tänker på när du tänker mejeri. Till det vill vi då lägga fil, yoghurt, kvarg, smör och mycket, mycket mer. Produkter som passar till frukost, lunch, mellanmål och middag. Produkter som passar jämt. Vi har också ett brett utbud av laktosfria alternativ för den som behöver.

 

Hör av dig till mig om du undrar över något.

Carina Andersson
0533-68 44 54