ICA Kvantum Färjestaden

Jobba hos ICA Kvantum Färjestaden

Det finns flera olika tjänster hos oss på ICA Kvantum. Oavsett om du jobbar i kassan, plockar upp varor eller står bakom delikatessen är du vårt ansikte utåt. Det är dig kunderna träffar och kan prata med. Vi som jobbar här är färskvaruchefer, matcoacher och experter på ekonomi! Så, älskar du mat, har en känsla för service, är engagerad och intresserad av att utveckla både dig själv, dina kollegor och en butik? Då ska du bli en av oss!

Sommarjobb 2024!

Vill du vara en del av vårt härliga gäng i sommar? Vi söker nu kollegeor inom områdena Golv, Färskvaror och Service inför sommaren 2024! Aktuella tjänster finns inom Delikatess/Kök, Bageri, Plock, Kassa/Förbutik och Online! ICA Kvantum Färjestaden är en modern butik som ligger i köpcentrumet Ölands Köpstad med många goda grannar. ICA Kvantum Färjestaden ska med Kunden i fokus vara Ölands bästa och mest prisvärda val för en godare & enklare vardag! Vårt största fokus är att våra kunder ska känna att de får service av absoluta världsklass när de handlar hos oss. Genom att vara personliga och lokala vill vi få kunderna att se butikens alla fördelar och handla på hemmaplan för som vi säger –Allt det goda finns här!

Spontansökan!

Vi på ICA Kvantum Färjestaden ligger alltid steget före. Därför kan du alltid lämna in en spontanansökan om vi inte har några lediga tjänster ute. Hos oss får du ett härligt och utvecklande jobb med trevliga kollegor! Vårt största fokus är att våra kunder ska känna att de får service av absoluta världsklass när de handlar hos oss.

Ansök här