Vår fiskdisk

Vår fiskdisk

Här kan du välja och vraka bland havets alla läckerheter! Torsk, lax, tonfisk, spätta, sill och skaldjur – vi har det mesta även tillbehör såsom olika såser. När du handlar hos oss kan du även vara säker på att all fisk och skaldjur är hållbart fiskade - vi har nämligen bestämt att aldrig sälja någon rödlistad fisk i våra diskar. Vi säljer även sushi alla dagar som fiskavdelningen har öppet. Önskar du något speciellt? Beställ gärna i förväg!

Vår fiskavdelning har öppet

Tisdag - fredag
8-19
Lördag
8-16


”msc”/

Först i Skåne!

Den första butiken i Skåne som har certifierats med den globala miljömärkningen för fisk – MSC (Marine Stewardship Council). Det är ICA Malmborgs Mobilia i Skåne som fått sitt MSC-certifikat genom Kiwa Sverige. Idag har vi varit MSC Certifierade sedan 2011.

 

 

Historik

Arbetat med fisk- och skaldjursprodukter i mer än 20 år. Jag håller mig ständigt uppdaterad om trenderna inom fisk och skaldjur, inläggningar, fisksåser och olika tillbehör.

Fakta

Vi har ett mycket brett sortiment och vi följer såklart säsongerna och trender inom området. Jag tillverkar 4 olika sorters fisk- och skaldjurs-såser enligt egna recept. Vi följer också världsnaturfondens rekommendationer och därför säljer vi inte rödlistad fisk. Fråga mig om vad detta innebär och jag berättar gärna för dig.

Alice
Mitt personliga tips
Kokt torsk med senapssås, en klassiker. Nuförtiden rullar jag inte senapen själv, i disken har vi en specialgjord grovkornig senap som smakar precis som min egen. Saknar du något i sortimentet kontakta mig!
 
Alice, Avdelningsansvarig
040-32 62 73