Våra tjänster

Våra tjänster

E-handel

Få varor direkt hem till dörren eller hämta upp i butik.

Gå till e-handel
Våra tjänster

Beställ catering

Luta dig tillbaka, vi fixar maten till alla tillfällen.

Beställ catering
Våra tjänster

Våra matkassar

Välj vilken typ av matkasse som passar just dig och dina behov.

Beställ matkasse

Sushi Daily

Sushi Daily erbjuder fullt betjänade sushikiosker som finns främst inom och utanför livsmedelsbutiker, stormarknader, flygplatser och tågstationer i hela Europa. Sushikiosken har skickliga kockar som förbereder och lagar produkter framför våra kunder i butiken – med fokus på både underhållning och hög kvalitet.

Sushi

Bageri

I vår bageriavdelning hittar du bröd från både stora och små bagerier och mycket av det vi säljer är även lokalproducerat. Vi har alltid dagsfärska limpor från såväl Pågens, Fazer, Polfärskt och Södervidingebagaren.

Bageri

Kött

ICAs eget kött håller hög kvalitet, kommer från gårdar med god djuromsorg, är mycket hygieniskt hanterat och dessutom förpackat på ett sätt som gör att det håller längre!

Kött

Delikatess

Den manuella delikatessdisken är så lång att den aldrig tycks ta slut, och dessutom bräddfylld med allt det goda. I disken samsas runda, vällagrade ostar med ringlande korvar och stora bastanta rökta skinkor och många andra charkuterier du kan tänka dig. Ja, vi tycker att vi är Malmös allra bästa delikatessavdelning – bedöm själv!

Delikatess

Fisk & skaldjur

Här kan du välja och vraka bland havets alla läckerheter! Torsk, lax, tonfisk, spätta, sill och skaldjur – vi har det mesta även tillbehör såsom olika såser. Vi säljer även sushi från Sushi daily som tillverkas här i butiken. Fiskavdelningen har öppet tisdag - lördag. Önskar du något speciellt? Beställ gärna i förväg!

Fiskdisk