Våra tjänster

Våra tjänster

Beställ catering

Luta dig tillbaka, vi fixar maten till alla tillfällen.

Beställ catering

Frukt och Grönt

Vi arbetar för att fler ska äta grönt. Dels för hälsans, men även för miljöns skull. Genom att samarbeta med certifiterade odlare med innovativa lösningar ser vi till att våra råvaror inte bara håller hög kvalitet utan dessutom smakar gott, året om!

Frukt och Grönt

Fisk

I vår manuella fiskdisk får du personlig service av kunnig personal. Här står Daniel och Jimmy som tillsammans har mer än 50 års erfarenhet av fiskhantering. Vårt breda sortiment av fisk och skaldjur styrs alltid efter säsong och dina behov och önskemål. Hör av dig så hjälper vi dig.

Fisk

Kött & chark

Våra duktiga köttmästare styckar och packar allt färskt kött här i butiken. Vi har alltid svenskt, färskt kött i våra köttdiskar. Vi skall kunna erbjuda dig färskt, nystyckat fläsk-, ox-, kalv-, lamm-, fågel- och viltkött i mån av tillgång och årstid. Allt styckat som du vill ha det och i den storlek du behöver.

Kött & chark

Delikatessdisk

I vår välsorterade manuella delikatessavdelning, erbjuder vi dig rikligt med läckerheter. Här kan du få just den storlek på ostbiten eller den tjocklek på skinkskivorna som du önskar! I direkt anslutning till delikatessavdelningen finner du vår grill med allt från kyckling till revben.

Delikatessdisk