Våra tjänster

Våra tjänster

E-handel

Få varor direkt hem till dörren eller hämta upp i butik.

Gå till e-handel
Våra tjänster

Beställ catering

Luta dig tillbaka, vi fixar maten till alla tillfällen.

Beställ catering
Våra tjänster

Våra matkassar

Välj vilken typ av matkasse som passar just dig och dina behov.

Beställ matkasse

Kött

Kvalité genomsyrar utbudet av kött på ICA Malmborgs Caroli. Vi har alltid svenskt, färskt kött i våra köttdiskar och våra duktiga köttmästare styckar och packar allt färskt kött här i butiken.

Kött

Ost & Deli

I våra manuella delikatess- och ostdiskar hittar du massor av lagrade smakrika ostar, skinkor och korvar från när och fjärran och vår kunniga personal hjälper dig gärna till rätt produkt. Du väjer själv hur mycket du vill ha, allt från två skivor parmaskinka till uppläggningar för fler än 100 personer. Perfekt som plockmat till bjudningar och buffér.

Ost & Deli

Fisk

Malmö är en kuststad, och det märks. I vår fiskdisk hittar du ett brett sortiment av miljömärkt fisk och skaldjur. När du handlar fisk och skaldjur hos oss på ICA Malmborgs Caroli kan du alltid vara säker på att de varor du köper är hållbart fiskade. Vår kunniga personal guidear dig gärna till rätt produkt och tillbehör.

Fisk
Resurskocken och Salladsbaren

Lunchbaren

Hjärtligt välkomna till vår Lunchbar och Salladsbar. En prisvärd, välsmakande och klimatsmart lunch. Varje dags samlar vi in utsorterade råvaror av god kvalitet och förvandlar dem till läcker och prisvärd hämtmat. Projektet Resurskocken har blivit en framgångssaga inom Malmborgs som inspirerat livsmedelskedjor i hela Sverige. Välkommen till Lunchbaren!

Resurskocken

Bageri

Brödavdelningen innehåller ett stort sortiment av bröd från både stora och små bagerier. Här finns en mängd olika varianter och oavsett om du letar efter glutenfritt, råd-eller fikabröd så hittar du det hos oss. Mycket av vårt bröd är även lokalproducerat vilket innebär att vi kan minska klimatpåverkan och samtidigt stötta Skånska bönder. I vår bakeoff hittar du färskt, väldoftande bröd, bullar och kakor - nybakat flera gånger om dagen!

Bageri

Frukt och Grönt

ICA arbetar för att fler ska äta grönt. Dels för hälsans, men även för miljöns skull. Genom att samarbeta med certifiterade odlare med innovativa lösningar ser vi till att våra råvaror inte bara håller hög kvalitet utan dessutom smakar gott, året om!

Frukt och Grönt