Våra tjänster

Våra tjänster

Beställ catering

Luta dig tillbaka, vi fixar maten till alla tillfällen.

Beställ catering

Frukt & Grönt

Vår stora fruktavdelning jobbar med flera lokala leverantörer där vi får grönsakerna levererade direkt från fälten. Med en färgglad och inspirerande avdelning hjälper vi dig att äta mer grönt! Och du vet väl att vi har en egen odling i butiken, där vi skördar sallad och kryddor dagligen? Färskare och mer lokalt blir det inte!

Frukt & Grönt

Köket

I köket jobbar vi med det vi kallar ”Våra egna goa grejer”. Vi lägger extra stor möda och tid för att ni ska få njuta av så goa grejer som möjligt. Vi slår t.ex. majonnäsen själva på rapsolja, äppelcidervinäger och dijonsenap. Vi ångkokar äggen för att få en så perfekt gula så som vi anser att den ska vara. Alla små saker tillsammans gör stor skillnad och det är dessa ”små” sakerna som skiljer oss från andra butiker.

Köket

Fiskdisk

I vår fiskavdelning möts du av en inspirerande disk fylld av havets läckerheter. Vi har ett stort sortiment av fisk och skaldjur och strävar efter att alltid vara först i säsong. Vi strävar även efter att det mesta vi säljer ska vara MSC, ASC eller KRAV-märkt.

Fiskdisk

Ost & Deli

Vi på Malmborgs Emporia har en prisbelönt ost- och delikatessavdelning med ett stort sortiment av goa grejer. Här får du hjälp av matkunnig och inspirerande personal som arbetar med utvalda leverantörer!

Ost & Deli