Våra tjänster

Våra tjänster

Beställ catering

Luta dig tillbaka, vi fixar maten till alla tillfällen.

Beställ catering

Resurskocken

Lunchen alla tjänar på! Vi förvandlar utsorterade råvaror av god kvalitet till läckra och prisvärda luncher i vårt eget kök. Samtidigt har vi bättre kontroll över våra beställningar ute i avdelningarna. Det har ökat kunskapen om råvarors hållbarhet, vilket alla vinner på!

Resurskocken

Ost & Deli

I vår delikatessavdelning hittar du ett av stans allra bästa utbud av dessertost, charkuterier, marmelader, kex och marinerade grönsaker, oliver med mera. Vill du beställa ost, sallader och kallskuret på fat till små och stora tillställningar kan du göra det via vår cateringavdelning.

Ost & Deli

Fisk & Skaldjur

I vår manuella fiskdisk hittar du riktigt bra erbjudanden på färsk fisk och läckra skaldjur, såser, inläggningar och sallader. Vår fiskdisk var bland de första i Skåne att certifieras av MSC- Marine Stewardship Council.

Fisk & Skaldjur

Kött

Beställ köttet precis som du vill ha det. Vi är angelägna om att du som kund ska hitta det du söker. Vi har stora möjligheter att tillgodose dina speciella önskemål om styckning eller beställning av viltkött, delikatesser och speciella styckdetaljer. Vänd dig till personalen i avdelningen, så hjälper de dig gärna med beställningar.

Kött