ICA Kvantum Hovås

Jobba hos oss

Det finns flera olika tjänster hos oss på ICA Kvantum Hovås. Oavsett om du jobbar i kassan, plockar upp varor eller bemannar delikatessen är du vårt ansikte utåt. Det är dig kunderna träffar och kan prata med. Vi som jobbar här är färskvaruchefer, matcoacher och experter på ekonomi! Så, älskar du mat, har en känsla för service, är engagerad och intresserad av att utveckla både dig själv, dina kollegor och en butik? Då ska du bli en av oss!

Våra lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster, men vi är alltid på jakt efter matälskande servicestjärnor. Skicka in en spontanansökan om du känner igen dig i bekrivningen och är intresserad av att arbeta hos oss! 

Vill du skicka in en ansökan gör du det genom att mejla oss på ica.hovas@kvantum.ica.se och märka ditt mejl med "Jobb". Beskriv där vad du är intresserad av för typ av tjänst, omfattning samt tidigare erfaremhet. Du är även välkommen in till oss i butiken för att presentera dig!

Vi har 18 års gräns för samtliga tjänster i butiken.

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på ica.se/butiker/dataskydd/personuppgifter/