Våra visoner faller sig naturligt från vår kärlek till hemtrakten

2017 flyttade vi tillbaka till Gällivare och började vår resa i att driva en matbutik som kunde erbjuda kunden det lilla extra. En destination var kunden kommer med ett tydligt mål, att handla, men utöver det lämnar med en upplevelse av glädje och matinspiration. Genom att erbjuda ett kundbemötande, sortiment och andra mervärden som gör kunden glad. 

En av våra viktigaste arbetsuppgifter är att vara en en attraktiv arbetsgivare och för att lyckas med det behöver vi lojala medarbetare som vill vara med på vår resa. Att skapa en teamkänsla och en god företagskultur är a och o för oss. 2022 vann vi pris som ”Årets arbetsgivare” utsett av Gällivare Näringsliv. 

Victoria och Erik Jakobsson heter vi som är ICA handlare på Kvantum Gällivare. Vi har lång erfarenhet av arbete inom ICA som sträcker sig från vår ungdom då vi, precis som många av våra nutida medarbetare började jobba extra. ICA-idén som grundar sig i att arbeta sig upp genom hårt arbete och ett stort hjärta för handel, kunna köpa sin egen butik blev verklighet för oss. Först drev vi flera butiker var för sig, innan vi bestämde oss för Gällivare och en gemensam satsning. 

Vi har båda en anknytning till Norrbotten, Victoria är uppvuxen i Gällivare och Erik i Övertorneå. Därför grundar sig vår affärsidé i vår kärlek till hemtrakterna och faller sig naturligt i våra visioner för butiken, ”Vi älskar mat, människor och Norrland”. Där Norrland och att värna om det lokala, om vår del av Sverige är viktigt. 

Under våra år i Gällivare har vi fått två barn och det har medfört ett djupare värde till att värna om våra kommande generationer. Både som en stor sponsor på orten för barn och ungdomsverksamhet men också genom att arbeta med hållbarhet på många olika sätt.

Allt för en God morgondag. 

 

Varmt välkomna till 

ICA Kvantum Gällivare, 

Erik och Victoria