ICA Kvantum Gällivare

Jobba hos ICA Kvantum Gällivare

Det finns flera olika tjänster hos oss på ICA Kvantum. Oavsett om du jobbar i kassan, plockar upp varor eller står bakom delikatessen är du vårt ansikte utåt. Det är dig kunderna träffar och kan prata med.  Så tycker du om människor och har en känsla för service, är engagerad och intresserad av att arbeta i en modern matbutik där vi tycker om att utvecklas? Då ska du bli en av oss!

Ledig tjänst i delikatessen!

Ledig tjänst i delikatessen!

Just nu har vi en ledig tjänst i delikatessdisken. Vi har en alldeles ny och fräsch disk som inspirerar kunder till goda charkuterier, ostar och kökets producerade delikatesser. Vi är ett glatt gäng som jobbar i denna avdelning och söker efter en person med lätt till leende, social och ett engagemang för mat. Du behöver inga förkunskaper i hantering av mat, utbildning sker i samband med start. Det är varierade arbetsuppgifter och ett härligt möte med kunderna!

Hör av dig till victoria.jakobsson@kvantum.ica.se för att veta mer!

Våra lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster, men vi är alltid på jakt efter matälskande servicestjärnor. Skicka in en spontanansökan till  nina.gundmalm@kvantum.ica.se.

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på ica.se/butiker/dataskydd/personuppgifter/