Hos Kvantum Eslöv

Allt för familjen!

Här har vi samlat vardagssmarta måltidslösningar, erbjudanden och grönskande inspiration som smakar gott för både stora och små. Och stora små.

Matkassen

Matkassen

Vi kan mat och vill självklart dela den kunskap vi har samlat på oss. Samtidigt vill vi göra våra kunders vardag lite enklare. Därför har vi tagit fram våra matkassar, som gör det riktigt enkelt att laga varierad, näringsrik och god mat. Prenumerera på en kasse som passar just er!

Till Matkassen
Papricaklubben

Papricaklubben

Papricaklubben är vår klubb för alla barn mellan 0 och 12 år. Alla medlemmar får ett eget klubbkort och Papricaklubbens tidning 5 gånger om året. Vi bjuder också alla barn som är medlemmar på en utvald frukt eller grönsak varje gång ni handlar i butiken, visa bara upp klubbkortet för personalen. Självklart är det kostnadsfritt att vara med i Papricaklubben, men du behöver vara stammis på ICA.

Läs mer
På menyn

På menyn

Veckans prisvärda middagstips!
Varje vecka bjuder vi på fem vardagssmarta middagstips under namnet På menyn. Alla recept är baserade på våra aktuella erbjudanden i butik och finns samlade på vår hemsida. Enkelt, gott och prisvärt!

På Menyn
Vi har blöjor till bra pris

Vi har blöjor till bra pris

Blöjor, välling, barnmat och nappar med mera. Oavsett vad du söker så hittar du det mesta i vår barn- och babyavdelning.
Välkommen!

Se erbjudanden