Catering

Smörgåstårtor och smörgåsar

Vi har smörgåstårta både till fest & vardag. Hos oss i Guldköket väljer du din egen favorit. Vi har allt från den lyxiga skaldjurssmörgåstårtan till den mer traditionella ost- och skinksmörgåstårtan. Är ni ett större gäng som ska ut på picknick eller ska ni kanske ha konferens så har vi lösningen även för er! Välj bland våra fyllda baguetter eller den klassiska ost- och skinkfrallan. Vi har alternativen men du bestämmer!

SMÖRGÅSTÅRTOR & SMÖRGÅSAR

Alla smörgåstårtor tillverkas i butiken. Du beställer enkelt genom att ringa oss på 08 53410530. Du är även varmt välkommen in till vår delikatess i butiken för att göra din beställning.

För smörgåstårtor så gäller minsta beställning 6 personer och högsta antal 15 personer.

Kom ihåg att du hämtar ut och betalar din beställning i butiken!

Lax och räkor

Lax och räkor

En härlig smörgåstårta med laxröra, skagenröra och romsås. Dekorerat med gravad lax och färska handskalade räkor samt toppat med dill och citron såklart.

79 kr/bit

Skinka och ost

Skinka och ost

Vår goda skink- och ostsmörgåstårta med leverpastej- och gurkröra, skinka och ananasröra samt ett lager med philadelphiaost. Dekorerad med ost och rökt skinka.

79 kr/bit

Rostbiff och skinka

Rostbiff och skinka

En smarrig smörgåstårta fylld med leverpastej- och gurkröra, en röra på källarrökt ytterlår och pepparrot, skinka och ananasröra. Dekorerad med grillad rostbiff och rökt skinka toppat med timjan och tomat.

79 kr/bit

Guldkökets räkmacka

Guldkökets räkmacka

Nu kan du äntligen beställa vår populära räkmacka, även på internet. Den är gjord på Hellekaka, smör, sallad, tomat, gurka, ägg, majonnäs och räkor i lag. Fint dekorerad med citron och dill.

84:95 kr/st