Kanelcottage cheese med äppel- och nötsallad

Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
0
Kanelcottage cheese med äppel- och nötsallad

Kanelcottage cheese med äppel- och nötsallad är en tjusig topping till pannkakor som förberedes snabbt medans pannkakorna svalnar. Välj dina favoritnötter och smaka av med lite honung.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2011

Kanelcottage cheese med äppel- och nötsallad

Ingredienser

4 portioner
250 g  cottage cheese
2   äpplen t ex Ingrid Marie
1 tsk  malen kanel
100 g  hackade nötter t ex valnötter, hasselnötter och mandlar
ev 2 tsk honung

För alla

Kanelcottage cheese är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri cottage cheese.
Gör mjölkproteinfri: ersätt cottage cheese med t ex tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Köttbullswraps
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Elisabeths cottage cheeseröra
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Våffelmacka med salami och katrinplommon
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kantareller med getost och cottage cheese
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cottage cheese med blodapelsin, druvor och sesamkakor
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön ärtröra med pepparrot
Betyg 2.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga