Mörkt filmjölksbröd

Mörkt filmjölksbröd är ett otroligt gott och förvånansvärt lättlagat formbröd. Brödet får en saftig karaktär av filmjölk och härliga aromer av linfrön, solrosfrön, hasselnötter, aprikoser och russin.
 Ett recept från: 
Buffé nr 11, 2001

Gör så här
01:30:00
05:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per bröd.
Energi10784 KJ / 2569 kCal
Fett71 g
Salt6 g
Kolhydrater391 g
Protein68 g
Kommentarer
114 stOm jag har i blåbär el annat fruset, måste jag då tina dem innan?? Blir det onödig vätska kanske om jag har i dem frysta? Ngn som testat?
Stina
Enkelt bröd att baka och jättegott gräddas 20- 25 min längre än vad det står i receptet. Anita
Anita birgitta
Behövs två timmar för gräddningen som fler skrivit. Eva
Eva