Klassisk tomatsalsa

Klassisk tomatsalsa, som är enkel att tillaga. Solmogna röda tomater tillsammans med olivolja, lök och basilika är en klassiker och en lyckad kombination.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2005

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi289 KJ / 69 kCal
Fett5 g
Salt1 g
Kolhydrater6 g
Protein1 g
Kommentarer
9 stUnderbart gott, tredje gången jag gör detta på en vecka
Inger
Hej hej. Kan man på ngt sätt förvara den så att den håller till om ca2 veckor? Kan man frysa in?
Maria
Hej Maria! Om du måste frysa in den, så gör den klar förutom att blanda ner vitlök, lök och basilika. Det kan du göra när du tinar upp den och ska servera. Då blir det godast. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
God och enkel salsa, passade mycket bra till hamburgare.
Peter
Ska strax köra detta recept, men ska få lite värme å sen tillsluta , så blir det ett vaccum , tomat å chili odlingen ska sparas, tack för ett bra recept
Magnus
Hur många dagar håller sig salsan i kylskåpet?
Johanna
Hej Johanna! Ursäkta sent svar. Salsan håller sig bra i kylen i ett par dagar. Det är alltid bäst att titta, lukta och smaka för att avgöra om den går att äta. 😊 Hälsningar Elina
ICA-köket
Hur många dagar håller den i kylen?
Liz-marie
Hållbarhet?
Ulrika
Hej Ulrika! Kan du utveckla din fråga lite? Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Väldigt god!
Elisabeth
En lättgjord och supergod salsa, gott till det mesta. Inte så stark så passar även de som inte är så förtjusta i chili.
Annika