Vetelevain med sojafärs, grönsaker och sojamajonnäs
Det handlar om att unna sig. Så varför inte unna dig en vego levainmacka? Vi börjar med smaskig sojamajonnäs, stekt zucchini, lök och sojabönor. Och som grädde på moset toppar vi med saftig sojafärs.
Ingredienser
4 portioner
2 dl majonnäs
2 msk japansk soja
1 rödlök
ca 350 g zucchini
1 msk olja
125 g frysta sojabönor
175 g sojafärs
salt och svartpeppar
8 skivor vetelevain
65 g machésallad
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen (kan innehålla laktos och mjölkprotein) och sojafärsen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer