Tysk fisk med surkål och äpplen

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Tysk fisk med surkål och äpplen

Fullkomligt ljuvlig är den här tyska fisken när den får puttra i smakerna från surkål, äpplen och champinjoner. Nyttig, grann och uppskattad både till vardags och på middagsbjudningen.

Tysk fisk med surkål och äpplen

Ingredienser

4 portioner
1   purjolök
1   burk surkål (à ca 800 g)
200 g  champinjoner
2   äpplen
2 msk  smör eller margarin
2 dl  grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 msk  vitvinsvinäger
600 g  hokifilé
1 tsk  salt
1 krm  peppar
2 msk  hackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Nordafrikansk couscouspanna med fisk
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spett från Louisiana
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rysk fisk- och rödbetsgryta
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bockwurst med surkål och äppelpepparrot
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabbrimmad hoki med sparris och limesky
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fiskgratäng med svampsås och purjolök
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga