Thailändsk sallad med olika fiskar

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Thailändsk sallad med olika fiskar

En härlig och nyttig thailändsk sallad beståendes av ansjovis, lax, hälleflundra, havskräftstjärtar, räkor, blandsallad, citrongräs, limejuice och olja. Vill du ha en smak av havet är den här salladen perfekt!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2003

Thailändsk sallad med olika fiskar

Ingredienser

4 portioner
1   burk ansjovisfilé (à 100 g)
100 g  färsk lax i riktigt tunna skivor (fisken ska ha varit fryst i minst 2 dygn)
100 g  färsk hälleflundrafilé i riktigt tunna skivor (fisken ska ha varit fryst i minst 2 dygn)
2 l  blandsallad och skott, t ex frisée, lollo rosso, solrosfröskott, fältsallad, japansk sallad, mizona, rödbetsskott (ca 200 g)
8   havskräftstjärtar
200 g  skalade räkor
2 msk  fint hackat citrongräs
limejuice
olja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lime- och chilismör
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med havskräftsstjärtar
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddosttoast med kräftstjärtar
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lyxgratäng med skaldjur
Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Paneng Gai
Betyg 3.7 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Musselpanna med thaismak
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga