Stekt strömming med wasabilök och rotmos

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Stekt strömming med wasabilök och rotmos

En klassisk måltid med modern touch finner du i detta recept på stekt strömming med wasabilök och rotmos. Fyll strömming med den smakrika lökröran och lägg tillaga dem mellan två panerade flundror. Servera fisken med rotmos och hugg in!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2009

Stekt strömming med wasabilök och rotmos

Ingredienser

4 portioner
500 g  kålrot
700 g  mjölig potatis
flytande margarin till stekning
salt och peppar
500 g  strömmingsfilé
2   gula lökar
2 tsk  wasabi (på tub)
2 msk  majonnäs
ströbröd

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd ströbröd utan gluten.
Gör laktosfri: använd mjölkfritt ströbröd. Läs ingrediensförteckningen på majonnäsen och använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt ströbröd. Läs ingrediensförteckningen på majonnäsen. Använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 60 min att tillaga
Strömmingslåda
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kräftströmming
Betyg 4.8 av 5.
69 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Karamelliserad kålrot med apelsin, gräslök och chili
Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kålrotspuré med dragon
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Teriyakiströmming
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga